Video

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 29/06

8 λέξεις σήμερα: Τι θα γίνει την Τρίτη 29/06
8 λέξεις σήμερα: Ο Μάρκος κι η Ναυσικά ανακοινώνουν στα παιδιά τους ότι είναι και πάλι μαζί και τα πειράγματα πέφτουν βροχή.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, η Αποστολία αρχίζει να διαβάζει το βιβλίο του Φρίξου και προς το παρόν δεν έχει βρει ομοιότητες που θα μπορούσαν να την παραπέμψουν στην Ηλιάνα. Ο Φρίξος επιμένει με το θέμα της δημοσιότητας και ζητάει από τον Βήχο να τον απαλλάξει από κάθε υποχρέωση.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Μάρκος κι η Ναυσικά ανακοινώνουν στα παιδιά τους ότι είναι και πάλι μαζί και τα πειράγματα πέφτουν βροχή. Από την άλλη, η Τζουλιάνα είναι περιχαρής που ο Μάρκος θα μετακομίσει στο σπίτι τους. Ο Φρίξος επιμένει να αρνείται οποιασδήποτε μορφής δημοσιότητα, αναγκάζοντας τον εκδότη του να λάβει άλλα μέτρα.

Η Αποστολία ενημερώνει τον Άκη ότι η Ηλιάνα έπαθε υστερία μπροστά στα μάτια της κι ότι πρέπει να τη δει άμεσα ψυχίατρος. Την ίδια ώρα, η Ηλιάνα το σκάει από το σπίτι, προμηθεύεται ένα όπλο και κατευθύνεται στην Κέρκυρα. Ο Φρίξος την εντοπίζει να καιροφυλακτεί έξω από το ατελιέ του Οδυσσέα και τον προειδοποιεί, ενώ παράλληλα, ο Άκης συνειδητοποιεί ότι η Ηλιάνα λείπει κι αρχίζει να την ψάχνει. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να φέρει την Ηλιάνα στα όριά της προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια. Αγνοεί όμως ότι η Ηλιάνα οπλοφορεί…

8 Λέξεις: Ένα πολιτικό θρίλερ

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, Γιώργος ΠαρτσαλάκηςΑπόστολος Γκλέτσος, Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη Βάνα Δημήτριου και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει τον ρόλο του Οδυσσέα Καλλέργη, του ζωγράφου. Φύση καλλιτεχνική, ελεύθερο πνεύμα, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όλους για αυτά που πιστεύει και αγαπάει. Πάντα ψύχραιμος και γλυκός. Ερωτικός και «ζεστός» έχει κληρονομήσει το φλογερό ταπεραμέντο της μητέρας του… Πετυχημένος ζωγράφος, ανερχόμενος στη διεθνή σκηνή της Τέχνης.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments