Αθλητισμός

Ντόντσιτς: Είδωλό μου ο Σπανούλης

Ντόντσιτς: Είδωλό μου ο Σπανούλης
Ντόντσιτς: Ακόμη μια φορά ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε ανοιχτά πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι το είδωλό του.

Ακόμα ένας σπουδαίος σταρ της πορτοκαλί θεάς εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό και θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, με αφορμή την ανακοίνωση του Έλληνα άσσου πως αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ευρώπης σκόρπισε θλίψη σε παγκόσμιο επίπεδο με την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ, ενώ ανάγκασε και τη διοίκηση του αιωνίου αντιπάλου του Ολυμπιακού, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να κάνει Tweet δίνοντας συγχαρητήρια στον ερυθρόλευκο «βασιλιά του μπάσκετ για την ένδοξη καριέρα του, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και δηλωμένος φίλαθλος του «Τριφυλλιού», Αλέξης Τσίπρας.

Δεν είναι μυστικό πως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν και συνεχίζει να είναι το είδωλο του Λούκα Ντόντσιτς. Του νεαρού Σλοβένου γκαρντ που έχει εκτοξευτεί και έχει μετατραπεί σε έναν σούπερ σταρ στο μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Ντόντσιτς πάντως δε χάνει ευκαιρία να μιλάει για τον Kill Bill.

Έτσι, ακόμη μια φορά στάθηκε στο θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και, με αφορμή την απόσυρση του Έλληνα γκαρντ από την ενεργό δράση, τόνισε ξανά πως ο Σπανούλης είναι το είδωλό του.

«Ο Σπανούλης είναι το είδωλό μου από όταν ήμουν μικρός. Τον παρακολουθούσα συνέχεια. Στενοχωρήθηκα με την απόφασή του να αποσυρθεί. Είναι ο λόγος που φοράω το νούμερο επτά στη φανέλα. Φέτος δεν μπορούσα να έχω το «7» γιατί ήταν πιασμένο, επομένως πήρα το «77». Ήταν πολύ σημαντικός παίκτης για εμένα» ανέφερε ο μεγάλος άσος των Μάβερικς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Σλοβενίας με την Ανγκόλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments