Lifestyle

Η Μαρία Σολωμού ανέβασε την φωτογραφία της χρονιάς

Η Μαρία Σολωμού ανέβασε την φωτογραφία της χρονιάς
Ακάθεκτη συνεχίζει τις αναρτήσεις στα social media η πανέμορφη ηθοποιός.

Η Μαρία Σολωμού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Άλλωστε, η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Επομένως οι αναρτήσεις της ποτέ δεν περνούν απαρατήρητες. Αυτή τη φορά, η Μαρία Σολωμού ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου ποζάρει με σέξι λευκό ολόσωμο μαγιό. Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση, γράφει: «Άσπρος τοίχος volume 125… Και η εμμονή συνεχίζεται ….. δεν θα μείνει τοίχος για τοίχος στο νησί ….».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official)

Μαρία Σολωμού: Αυτή η εμφάνιση είχε συζητηθεί πολύ.

Η ηθοποιός πραγματοποίησε με φίλους νυχτερινή έξοδο πριν αρχίσει η καραντίνα φορώντας ένα αποκαλυπτικό τοπ που «έβγαζε» μάτι. Η ηθοποιός έκλεψε τα βλέμματα φορώντας ένα μαύρο αποκαλυπτικό κορμάκι με διαφάνειες. Η ίδια δεν ξέχασε να ευχηθεί και στους διαδικτυακούς της φίλους.με ανάρτησή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη έχει υιοθετήσει ένα πιο hot styling για τις βραδινές εξόδους της όπως ακριβώς συνέβη στην συγκεκριμένη νυχτερινή της έξοδο. Με τα άφρο μαλλιά της λιτά, μαύρο στενό τζιν παντελόνι και ίδιου χρώματος μπλούζα που κάλυπτε τα απολύτως απαραίτητα, η γνωστή ηθοποιός παρέδωσε in style μαθήματα θηλυκότητας και διασκέδασης, αφού δεν σταμάτησε λεπτό να αποθεώνει είτε όρθια είτε καθιστή τον καλλιτέχνη του προγράμματος. 7658_MARIA_SOLOMOY_30122019 svg%3E

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα η Μαρία Σολωμού μίλησε για τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε ενώ εκνευρίστηκε ιδιαίτερα σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή:  «Συνήθως κάνω τον απολογισμό της δεκαετίας, όχι της χρονιάς» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, προσθέτοντας πως «έκανα τον απολογισμό μου πέρσι οπότε για μένα ουσιαστικά η καινούργια δεκαετία ξεκίνησε το 2019».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments