Τεχνολογία

TikTok: Αυξάνει τη διάρκεια των βίντεο από ένα σε τρία λεπτά

TikTok: Αυξάνει τη διάρκεια των βίντεο από ένα σε τρία λεπτά
TikTok: Μια σημαντική αλλαγή πραγματοποιήθηκε στην εφαρμογή.

Σε ανάρτηση, ο διευθυντής προϊόντων Drew Kirchhoff είπε ότι η αλλαγή θα επέτρεπε «ακόμη πιο πλούσια αφήγηση και ψυχαγωγία». Από τότε που η εφαρμογή κυκλοφόρησε το 2018, το TikTok έχει περιορίσει τους χρήστες του σε 60 δευτερόλεπτα ανά βίντεο, ξεχωρίζοντας τους από ανταγωνιστές όπως το YouTube. Η εφαρμογή λέει ότι πρόκειται να αλλάξει για όλους τους χρήστες της τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ιστολογίου του TikTok, η αλλαγή έχει πραγματοποιηθεί επειδή ορισμένοι χρήστες λένε πως θα ήθελαν λίγο περισσότερο χρόνο. Στη συνέχεια επισημαίνει επίσης το γεγονός ότι πολλά βίντεο στην πλατφόρμα καταλήγουν να χωρίζονται σε πολλά μέρη ούτως ή άλλως, και λέει ότι αυτό θα βοηθήσει.

Υπάρχουν ήδη πλατφόρμες για μεγαλύτερα βίντεο, οπότε οποιαδήποτε κίνηση όπως αυτή διατρέχει τον κίνδυνο να διαλύσει αυτό που έκανε το TikTok επιτυχημένο. Αλλά η ομάδα πίσω από την εφαρμογή πιστεύει σαφώς ότι αξίζει να κάνει την αλλαγή.

Το TikTok δεν είναι η μόνη πλατφόρμα που τροποποιεί τον τρόπο που κάνει τα πράγματα. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri ανακοίνωσε ότι σκοπεύουν επίσης να κάνουν αλλαγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments