Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Έλαβε μία απίθανη πρόταση με έξι όρους

Λιονέλ Μέσι: Έλαβε μία απίθανη πρόταση με έξι όρους
Λιονέλ Μέσι: Ελεύθερος παραμένει ο πασίγνωστος παίκτης της Μπαρτσελόνα, ενώ ήδη του γίνονται προτάσεις από πολλές ομάδες.

Από την Πέμπτη, ο Λιονέλ  Μέσι, κυκλοφορεί ελεύθερος, μιας και -μέχρι τώρα- δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Να θυμίσουμε ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι «Είμαστε ήρεμοι», που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία του καταλανικού συλλόγου. Παρόλα αυτά ο πασίγνωστος παίκτης έλαβε μία πρόταση από την “χειρότερη ομάδα στον κόσμο”.

Πιο συγκεκριμένα, η αυτοαποκαλούμενη και ως «χειρότερη ομάδα στον κόσμο» έκανε πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, που είναι ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Από την 1η Ιουλίου ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, αφού ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του και κανείς δεν ξέρει αν αυτό γίνει τελικά… Φυσικά, σε περίπτωση που τελικά ο Μέσι δεν παραμείνει στους «μπλαουγκράνα», ο 34χρονος θα είναι ο πιο περιζήτητος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ να περιμένουν στη γωνία.

Η ομάδα και οι όροι

Η βραζιλιάνικη Ίμπις, που εδρεύει στο Ρεσίφε, μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς έμεινε 3 χρόνια και 11 μήνες χωρίς νίκη. Έτσι, σε ένα απίστευτο tweet τρολάρισμα πόσταραν στον λογαριασμό τους, που έχει 300.000 followers, το συμβόλαιο που προτείνουν στον Μέσι.

Μέσα στους όρους αναφέρεται ότι ο Αργεντινός πρέπει να ορκιστεί ότι ο Πελέ είναι καλύτερος από τον Μαραντόνα συν το ότι δεν πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, αλλιώς το συμβόλαιο θα ακυρωθεί.

Το προσωνύμιο για τη «χειρότερη ομάδα στον κόσμο» το κέρδισαν στη δεκαετία του ’80 όταν έκαναν και το ρεκόρ χωρίς νίκη, από το 1980 έως το 1984.

Οι όροι του συμβολαίου είναι:

  • Να υπογράψει για 15 χρόνια.
  • Ο μισθός του να εξαρτάται από τα γκολ που θα βάλει
  • Δεν πρέπει να βάλει πολλά γκολ
  • Δεν πρέπει να πάρει πρωτάθλημα
  • Δεν μπορεί να φοράει το Νο.10
  • Πρέπει να ορκιστεί τρεις φορές μπροστά σε καθρέπτη πως ο Πελέ είναι καλύτερος του Μαραντόνα.

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Μέσι

Ο Ζοάν Λαπόρτα, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την επιστροφή του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα, δεν μπόρεσε -όπως ήθελε- να εξασφαλίσει τη συμφωνία του Μέσι, ούτε στην συνέλευση μετόχων της ομάδας (20/6) στο «Καμπ Νου», ούτε την ημέρα των 34ων γενεθλίων του Αργεντινού διεθνούς επιθετικού.

Τις προηγούμενες ημέρες τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η λύση που έχει βρει η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποφύγει το πρόβλημα του ανώτατου ορίου των μισθών, είναι ένα πενταετές συμβόλαιο με συνολικά ακαθάριστο ποσό 200 εκατομμυρίων, βάσει του οποίου ο Μέσι θα παίξει άλλες δύο σεζόν στο «Καμπ Νου» και μετά θα είναι ελεύθερος να αποφασίσει τι να κάνει: να συνεχίσει με τη Μπαρτσελόνα, να πάει στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι, να επιστρέψει στην Αργεντινή ή ακόμη και να αποσυρθεί. Λιονέλ Μέσι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments