Πολιτική

Κριθαρίδης: Η ανεργία κ. Μητσοτάκη δεν αντιμετωπίζεται με ειρωνείες και εμπαιγμούς

Κριθαρίδης: Η ανεργία κ. Μητσοτάκη δεν αντιμετωπίζεται με ειρωνείες και εμπαιγμούς
Κριθαρίδης: Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για τα ποσοστά ανεργίας στους νέους, εξαπέλυσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25.

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για τα ποσοστά ανεργίας στους νέους, εξαπέλυσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, τονίζοντας ότι «η ανεργία κ. Μητσοτάκη δεν αντιμετωπίζεται με ειρωνείες και εμπαιγμούς του τύπου ‘τσιμπηθείτε για να τσιμπήσετε 150 euro’, ούτε με τα ΜΑΤ του κ. Χρυσοχοΐδη σε πλατείες και ΑΕΙ, ούτε όμως και με τα εργασιακά-ασφαλιστικά εκτρώματα του κ. Χατζηδάκη».

Συνεχίζοντας να απευθύνεται στον πρωθυπουργό, ο κ. Κριθαρίδης σημειώνει ότι «υποσχεθήκατε προεκλογικά ανάσχεση του braindrain και ‘πολλές και καλές θέσεις εργασίας’, αλλά αποδεικνύεται μετεκλογικά καθημερινά πως εννοείτε τους γκρουπιέρηδες στο Ελληνικό, τις θέσεις εργασίας στις Σκουριές, που και οι μεταλλωρύχοι πλέον έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας, και τους εργολαβικούς εργαζόμενους στις διάφορες Fraport, που χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα μπορούν να απολύονται κιόλας εν μέσω πανδημίας».

Τώρα, επισημαίνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, «φέρατε και το νέο μεσοπρόθεσμο με ματωμένα πλεονάσματα, ακόμα και 3,7%, για να ‘διασφαλίσετε’ την νέα λιτότητα, την περαιτέρω ανεργία, την ερημοποίηση της χώρας και την συνέχιση της φυγής των νέων στο εξωτερικό. Απέναντι στις καταστροφικές σας πολιτικές – σύσσωμου του μνημονιακού τόξου – οι νέοι μας θα απαντήσουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments