Lifestyle

Yanet Garcia: Η σέξι μετεωρολόγος μας παίρνει το μυαλό

Yanet Garcia: Η σέξι μετεωρολόγος μας παίρνει το μυαλό
Yanet Garcia: Η σέξι μετεωρολόγος από το Μεξικό είναι ένα καιρικό φαινόμενο από μόνη της. Εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες μετεωρολόγους στον κόσμο. Γνωστή για την εκρηκτική εμφάνιση και πληθωρικό της κορμί, πέρα από τις τηλεοπτικές της ικανότητες.  Ο λόγος για την Yanet Garcia, τη σέξι μετεωρολόγο από το Μεξικό, που είναι μεγάλη σταρ στην τηλεόραση της χώρας της, αλλά και στο Instagram.

Στην Ελλάδα είχα και το δικό μας «κορίτσι του καιρού» που ήταν η Πετρούλα Κωστίδου, η οποία βέβαια έχει κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή της από τον καιρό που «στόλιζε» τις οθόνες μας. Yanet Garcia

Yanet Garcia: Οι σέξι πόζες στο Instagram

Και όχι τυχαία. Συνηθίζει να ανεβάζει στο λογαριασμό της σέξι φωτογραφίες που αναδεικνύουν τα πληθωρικά της προσόντα και αναστατώνουν κάθε φορά ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους. Η νεαρή Μεξικάνα είναι τόσο πληθωρική που γεμίζει με την παρουσία της το γυαλί, ενώ όταν λέει τον καιρό, φροντίζει να δίνει μία σέξι νότα, κυρίως μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές…

https://www.instagram.com/p/B8sBnyZHyGI/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9K4nKlH1xn/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CAZE_cVnF-P/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CC1c48WnNwQ/?utm_source=ig_embed

Η εμφανίσεις της Πετρούλας Κωστίδου στην ελληνική τηλεόραση

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τότε που όλοι έπιαναν καναπέ και πολυθρόνα για να μάθουν από πρώτο χέρι τις καιρικές συνθήκες μέσα από το δελτίο καιρού που παρουσίαζε η όμορφη Πετρούλα στο Star channel. Λείπει η τσαχπινιά της, τα προσόντα της και φυσικά τα νάζια που έκανε μπροστά στην κάμερα. Η Πετρούλα Κωστίδου, εδώ και μερικά χρόνια βέβαια, έχει πραγματοποιήσει ολική στροφή την καριέρα της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments