Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Επέστεψε και είναι έτοιμη

Ελένη Μενεγάκη: Επέστεψε και είναι έτοιμη
Ελένη Μενεγάκη: Η Ελένη δεν άντεξε παραπάνω από έναν χρόνο μακριά από την τηλεόραση και το νέο teaser στο MEGA είναι η απόδειξη.

Έπειτα από διάλειμμα ενός χρόνου, η «βασίλισσα της μεσημεριάνης ζώνης», η Ελένη Μενεγάκη, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από την συχνότητα του Mega. Ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει για τη νέα της εκπομπή της στο Mega, για το πάνελ της εκπομπής και τους νέους τους συνεργάτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πλευρό της θα βρίσκεται για ακόμα μία φορά η Ελένη Γελαλή, επί χρόνια αρχισυντάκτριά της.

Η Ελένη Μενεγάκη με την νέα της εκπομπή στο MEGA επιστρέφει και πάλι στη μεσημεριανή ζώνη. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε από το Mega και το πρώτο teaser για τη νέα εκμπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

40.000 ευρώ για το νέο «σπίτι»

Σύμφωνα με τις φήμες το ΜΕGA ξόδεψε πάνω από 40.000 ευρώ για το πλατό της νέας εκπομπής, για ειδικούς φωτισμούς και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Ελένη Μενεγάκη: Η ίδια έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν, ζητώντας όμως να μη μιλήσουν γι’ αυτό

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο της βασίλισσας της τηλεόρασης. Για πολλά χρόνια το λαμπερό χαμόγελο της ξανθιάς παρουσιάστριας μας συντρόφευε καθημερινά, ενώ η ίδια είχε αποχαιρετήσει με δάκρυα το πιστό κοινό της στην τελευταία της εκπομπή τον Ιούλιο του 2020. Αν και όλοι νομίζαμε ότι θα ήταν οριστικό, η Ελένη Μενεγάκη τελικά μας την έσκασε και πλέον θα την βλέπουμε από τη νέα σεζόν στο MEGA.

Μπορεί να είναι η βασίλισσα της τηλεόρασης, όπως είπαμε, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν ξεχνάει τους παλιούς της συνεργάτες που τη βοήθησαν όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης. Έτσι, όταν έμαθε ότι ο καταξιωμένος φωτογράφος και φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας περνάει δύσκολες ώρες, έσπευσε στο πλευρό του και του προσέφερε βοήθεια.

Η γνωριμία τους έγινε το 1990, όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν στην αρχή της καριέρας της και βρισκόταν στο MEGA, στην εκπομπή «Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα η συνεργασία τους συνεχίστηκε για πολλά χρόνια και στον Πρωινό Καφέ, ωστόσο αργότερα οι δρόμοι τους χωρίστηκαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments