Lifestyle

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πιο καυτή φωτογράφιση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πιο καυτή φωτογράφιση
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πιο καυτή φωτογράφιση. Αρετουσάριστες εικόνες με καυτό μπικίνι.

Ακόμα μερικές, καυτές, φωτογραφίες με την αδυνατισμένη της σιλουέτα ανέβασε στα social media η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία απολαμβάνει το σώμα της, ειδικά τώρα που πέτυχε τον στόχο της να χάσει κιλά. Η παρουσιάστρια αυτή τη φορά φόρεσε τα πιο μικρά μπικίνι που αναδεικνύουν τις αναλογίες της και πόζαρε στο φακό με φόντο τη θάλασσα.

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για τα καλά και έτσι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί απολαμβάνοντας το μπάνιο της στην παραλία της Βουλιαγμένης. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φόρεσε το «καυτό» της μπικίνι και ο φακός του Youweekly.gr εξασφάλισε μερικές αρετουσάριστες φωτογραφίες.

Τις τελευταίες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών μιας και ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την παρουσίαση του Αγρότης Μόνος Ψάχνει, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει και μία δεύτερη εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Το λευκό μπικίνι αναδεικνύει τα πολύ όμορφα οπίσθια της, ενώ οι φωτογραφίες είναι ιδανικές για τους feetlovers!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι φανερά ανανεωμένη και φροντίζει να δείχνει με καμάρια την αλλαγή στο σώμα της έπειτα από την απώλεια των περιττών κιλών. Η παρουσιάστρια είναι (σχεδόν) κάθε μέρα στην παραλία για μπάνιο στη θάλασσα και ενημερώνει τους followers της με φωτογραφία που διαγράφονται οι τέλειες αναλογίες, ενώ τα μικροσκοπικά μπικίνι κρύβουν μόνο τα απαραίτητα. Τα μικρά μπραζίλ και στρινγγκ μαγιό που φοράει κάνουν τα οπίσθιά της να φαίνονται υπερήφανα και να κολάζουν και τον πιο εγκρατή άνδρα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments