Lifestyle

Σάκης Κατσούλης: Το απίθανο ποσό που κέρδισε στο Survivor

Σάκης Κατσούλης: Το απίθανο ποσό που κέρδισε στο Survivor
Σάκης Κατσούλης: Πέρα από το εντυπωσιακό χρηματικό έπαθλο των 100.000 για τη νίκη στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, πληρωνόταν αδρά κάθε εβδομάδα.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, κερδίζοντας έτσι το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Σάκης Κατσούλης: Πόσα χρήματα κέρδισε συνολικά από το έπαθλο και την παραμονή του

Πέρα όμως από το μεγάλο χρηματικό έπαθλο ο Σάκης Κατσούλης όλο αυτό το διάστημα πληρωνόταν για την παραμονή του στο παιχνίδι ενώ κάποια στιγμή η παραγωγή του Survivor προχώρησε και σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου με μεγαλύτερη αμοιβή τόσο για εκείνον όσο και για τη Μαριαλένα. Σάκης Κατσούλης

Ειδικότερα ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor 4 στις 21 Φεβρουαρίου και πληρωνόταν μέχρι τα τέλη του περασμένου Μαΐου μεταξύ 1.500-2.000 ευρώ. Στη συνέχεια (όταν ανακοινώθηκε στους παίκτες η παράταση του παιχνιδιού) υπήρξε νέα συμφωνία για 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Έτσι, σε αυτό το διάστημα των 4,5 περίπου μηνών, το ποσό που εισέπραξε συνολικά ο Σάκης Κατσούλης αγγίζει τις 35.000 με 45.000 ευρώ. Μαζί με τις 100.000 ευρώ που κέρδισε, ο νικητής του Survivor 4 συγκέντρωσε γύρω στα 140.000 ευρώ.

Σάκης Κατσούλης: Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη μετά τη νίκη του

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε. Είπε ότι μέσα από το Survivor δημιουργήθηκε μια οικογένεια (εννοώντας τον Ντάφι και τη Μαριαλένα). «Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα μαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου», είπε για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά». Ο Σάκης για μία ακόμη φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του στο παιχνίδι και φιναλίστ Ηλία Μπόγδανο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments