Lifestyle

Ασημίνα Άγριες Μέλισσες: Topless στην παραλία

Ασημίνα Άγριες Μέλισσες: Topless στην παραλία
Ασημίνα Άγριες Μέλισσες: Πέταξε το σουτιέν της και πόζαρε για ένα story που ρίχνει το Instagram.

Η Έλλη Τρίγγου είναι μια από τις πολλές ηθοποιούς που φέτος ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν για τις ερμηνείες τους στις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός ξεδίπλωσε το υποκριτικό της ταλέντο μέσα από το ρόλο της Ασημίνας.

Η Ασημίνα Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες είναι η πιο άγρια, η πιο δυναμική, εκείνη που δεν φοβάται να διαλύσει τα πάντα για να γίνει το δικό της. Στην νέα σεζόν μάλιστα θα την δούμε και επαναστάτρια και μάλιστα θα την κυνηγήσουν οι άνθρωποι της Χούντας.

Η Έλλη Τρίγγου που υποδύεται την Ασημίνα στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1 είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή γυναίκα η οποία όπως βλέπουμε έχει πολλά κοινά με τον χαρακτήρα που ερμηνεύει Τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουλίου και μέχρι τότε η Έλλη δεν έχει σκοπό να χαλάσει τις διακοπές της, τις οποίες τις απολαμβάνει παρέα με πολύ καλές της φίλες.

Το αποκορύφωμα βέβαια είναι ότι η ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση που πραγματικά κολάζει αφού όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε στο story του Instagram λογαριασμού της, φωτογραφίζεται τόπλες στην παραλία.

Η ηθοποιός ποζάρει χωρίς σουτιέν και με την πλάτη γυρισμένη στο φακό δείχνοντας στην κάμερα το εντυπωσιακό της τατουάζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments