Ελλάδα

Νίκαια τροχαίο: Ξεσπά ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού

Νίκαια τροχαίο: Ξεσπά ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού
Νίκαια τροχαίο: Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη ο πατέρας της 6χρονης.

Θλίψη προκαλεί το τροχαίο που συνέβη στη Νίκαια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 6χρονο κοριτσάκι το οποίο παρασύρθηκε από φορτηγό όχημα. Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και η 12χρονη ξαδέρφη της η οποία τραυματίστηκε επίσης στο τροχαίο.

Νίκαια τροχαίο: Ξεσπά ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού

«Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια», είπε. Νίκαια τροχαίο

Ο πατέρας κατήγγειλε το δυστύχημα έγινε ότι ο οδηγός φορτηγού παραβίασε το κόκκινο. «Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι’ αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει», είπε έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και πρόσθεσε: «θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν».

Ο άτυχος πατέρας εξέφρασε το μένος του για τον οδηγό του φορτηγού. «Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημείωσε.

Νίκαια τροχαίο: Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Σύμφωνα με όσα είπε στο star, μάρτυρας του τραγικού περιστατικού, η γυναίκα με τα δύο παιδιά κατέβηκαν από πούλμαν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο.

«Τότε άναψε «πράσινο» για τα αυτοκίνητα, και ένα χωματουργικό φορτηγό ξεκίνησε κανονικά. Εκείνη την ώρα η κυρία έτρεξε για να περάσει τον δρόμο γρήγορα, αλλά ο οδηγός δεν την είδε. Η γυναίκα ούρλιαζε, αλλά ο οδηγός δεν κατάλαβε τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Ο ίδιος άντρας είπε πως ο οδηγός του φορτηγού τραυμάτισε θανάσιμα την 6χρονη, ενώ χτύπησε και το μεγαλύτερο παιδί. «Αν δεν του κάναμε σινιάλο θα την πάταγε και εκείνο», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments