Ελλάδα

Ναύπακτος: Σάρωσε στις πανελλήνιες έχοντας χάσει τους γονείς του από κορωνοϊό

Ναύπακτος: Σάρωσε στις πανελλήνιες έχοντας χάσει τους γονείς του από κορωνοϊό
Ναύπακτος: Ένας νέος που είχε χάσεις τους γονείς του από την πανδημία κατάφερε να πάρει στις Πανελλήνιες 18.685 μόρια.

Πριν από λίγες μέρες τελείωσαν οι Πανελλήνιες εξετάσεις για το 2021, ενώ την Παρασκευή εκδόθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων. Να θυμίσουμε ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για τον υπολογισμό των μορίων που εξαρτάται από τον βαθμό.

Ένας από τους υποψηφίους από την Ναύπακτο κατάφερε να σαρώσει στις Πανελλήνιες κάνοντας στους γονείς του ένα υπέροχο “δώρο”. Πριν δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίζεται από τον αδόκητο χαμό δύο αγαπημένων προσώπων. Ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας 56 ετών και η Νικολίτσα Μούρτου 51, χάνουν την μάχη με τον κοροναϊό στο νοσοκομείο του Ρίο.

Σε δύσκολη κατάσταση ο Δημήτρης

Σύμφωνα με το npress.gr, ο Κώστας, μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η Νικολίτσα, μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε, έφυγαν ξαφνικά από κοντά μας, αφήνοντας τεράστιο κενό στην πόλη. Πίσω τους, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλαδικές, ενώ τα άλλα 3 είναι στα πανεπιστήμια.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο μας έκανε περήφανους με την μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας και τους δύο γονείς του.

Τελικά κατάφερε να σαρώσει

Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόνταν στην Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις. Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια από αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, ο Δημήτρης κυριολεκτικά σάρωσε. Με 18.685 μόρια, έστειλε το καλύτερο δώρο στους δύο γονείς που σίγουρα, θα χαμογέλασαν από εκεί ψηλά.

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο, αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο (κι αυτός πέρασε τις εξετάσεις μέσα στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε) και παίρνει πτυχίο.

Δείτε τις βαθμολογίες εδώ

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Φέτος οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments