Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προσλήψεις: Νέα προκήρυξη για 35 μονίμους στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο

ΑΣΕΠ προσλήψεις: Νέα προκήρυξη για 35 μονίμους στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο
ΑΣΕΠ προσλήψεις: Νέα προκήρυξη μονίμων στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο. Πρόκειται για την προκήρυξη 5Ε/2021 για την πλήρωση 35 θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού. 

Νέα προκήρυξη μονίμων στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο. Πρόκειται για την προκήρυξη 5Ε/2021 για την πλήρωση 35 θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού.

Ποιους φορείς αφορά

  • Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών  Αλέξανδρος Φλέμιγκ (Ε.ΚΕ.Β.Ε. «Α.ΦΛΕΜΙΓΚ»)
  • Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ)
  • Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ)
  • Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας-Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

3. ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Α. Για τις θέσεις Ειδικού Επιστημονικού-Τεχνικού Προσωπικού του Ε.ΚΕ.Β.Ε. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ» θα συνεκτιμηθούν από την Επιτροπή Επιλογής του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Γ΄ της παρούσης:

  • 1. Για τις θέσεις με κωδ. 10001, 10002, οι άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και οργανωτικές ικανότητες.
  • 2. Για τη θέση με κωδ. 10003, α) οι γνώσεις ανάλυσης των κυτταρικών μηχανισμών που διέπουν τις φλεγμονώδεις ανοσολογικές νόσους σε μοντέλα μυών και β) οι γνώσεις γενετικής και επίσημης ονοματολογίας ποντικών (σύμφωνα με τη Διεθνή Επιτροπή Τυποποιημένης Γενετικής Ονοματολογίας για Ποντίκια).
  • 3. Για τη θέση με κωδ. 10004, α) η άριστη γνώση εκτέλεσης τεχνικών κρυοσυντήρησης εμβρύων και σπέρματος ποντικού, εξωσωματικής γονιμοποίησης και εμβρυολογικών μελετών, β) η εφαρμογή μεθόδων απομόνωσης και καλλιέργειας εμβρυικών βλαστικών κυττάρων και ινοβλαστών ποντικών, γ) η γνώση μεθόδων γονιδιακής στόχευσης εμβρυικών βλαστικών κυττάρων, επιλογής και απομόνωσης των γενετικά τροποποιημένων κυτταρικών κλώνων και δ) η εφαρμογή μεθόδων δημιουργίας διαγονιδιακών ποντικών (CRISPR/Cas9-μικροεγχύσεις DNA και εμβρυικών βλαστικών κυττάρων).

Β. Για τις θέσεις Ειδικού Επιστημονικού-Τεχνικού Προσωπικού του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ (ΕΛΚΕΘΕ) θα συνεκτιμηθούν από την Επιτροπή Επιλογής του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Γ΄ της παρούσης:

  • 1. Για τη θέση με κωδ. 10006, α) η εμπειρία στην χρήση λογισμικού για ανάλυση υδροακουστικών δεδομένων, β) η εμπειρία στη χρήση προγραμματιστικού περιβάλλοντος & συναρτησιακής γλώσσας για στατιστική ανάλυση και γραφικά R, γ) η εμπειρία σε ακουστικές δειγματοληψίες επί ερευνητικών αλιευτικών σκαφών, και δ) δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά σχετικές με το αντικείμενο της θέσεως

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments