Lifestyle

Μπογδανοκατάσταση: Η συνάντηση Κωνσταντίνου και Ηλία Μπόγδανου

Μπογδανοκατάσταση: Η συνάντηση Κωνσταντίνου και Ηλία Μπόγδανου
Μπογδανοκατάσταση: Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η συνάντηση του Ηλία Μπογδάνου με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες έγινε η μπογδανοκατάσταση, δηλαδή το τετ α τετ του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του πρώην παίκτη του Survivor Ηλίας Μπογδάνου. Μάλιστα ο δεύτερος πρόσφατα είχε αποκαλύψει και ποιους θα πάρει μαζί του στην βίλα του Ατζούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας και ο Κωνσταντίνος έχουν μία σημαντική ομοιότητα, έχουν το ίδιο επίθετο. Βέβαια τονίζεται διαφορετικά. Ο personal trainer και τραγουδιστής, ο Ηλίας δηλαδή, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση του Survivor είναι Μπόγδανος, καθώς το επίθετό του τονίζεται στην προπαραλήγουσα. Από την άλλη το επίθετο του Κωνσταντίνου είναι Μπογδάνος.

Κοινά σημεία

Ένα ακόμη κοινό σημείο των δύο είναι ο ΣΚΑΪ, αφού τόσο ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε reality star μέσω του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ και ο νυν βουλευτής έχει περάσει από το κανάλι του Φαλήρου ως δημοσιογράφος προτού εκλεγεί στη Βουλή.

Η ανάρτηση

Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «ανέβασε» τη συγκεκριμένη φωτογραφία στα social media, συνοδεύοντάς τη με τη φράση: «Αν το σκεφτείς, και οι δύο survivors είμαστε. Ο τόνος αλλάζει. Μπογδανοκατάσταση!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments