Ελλάδα

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέοι ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης
Ηλιούπολη: Κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού.

Στην φυλακή οδηγούνται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης από την Ηλιούπολη που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της, μετά την απολογία τους στην 16η Τακτική Ανακρίτρια.

Ηλιούπολη: Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού και του Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί παράνομης κράτησης της σε σπίτι στην Ηλιούπολη και βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Ηλιούπολη

Ηλιούπολη: Αντιμέτωποι μα βαριές κατηγορίες οι κατηγορούμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, μεταξύ άλλων, με κατηγορίες που ανά περίσταση αφορούν: Εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο Ιωάννης Μυκωνιάτης δικηγόρος της 19χρονης που βιαζόταν από τον πατέρα της και εκδιδόταν από αστυνομικό, δήλωσε πως στο περιβάλλον του αστυνομικού υπάρχουν και άλλα άτομα που εμπλέκονται. Για την υπόθεση μίλησαν και ο αντιπρ. αστυνομικών υπαλλήλων Νίκος Ρήγας και η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη.

Ηλιούπολη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας: «Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία. Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα. Ηλιούπολη

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10 Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα. Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments