Ελλάδα

Άλιμος: Βίντεο ντοκουμέντο από το μαχαίρωμα ανηλίκων σε 14χρονο για να του κλέψουν το κινητό

Άλιμος: Βίντεο ντοκουμέντο από το μαχαίρωμα ανηλίκων σε 14χρονο για να του κλέψουν το κινητό
Άλιμος: Στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερες ασφαλείας με την επίθεση συμμορίας ανηλίκων σε 14χρονο.

Σοκαρισμένος είναι ο Άλιμος από την επίθεση συμμορίας ανηλίκων σε 14χρονο με μαχαίρι, για να του κλέψουν ένα κινητό, ενώ στη δημοσιότητα ήρθε και βίντεο από την επίθεση.

Άλιμος: Το βίντεο ντοκουμέντο

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί κάμερα ασφαλείας καταστήματος που βρίσκεται δίπλα από το πάρκινγκ του φαστφουντάδικου στον Άλιμο που διαδραματίστηκε το περιστατικό, εμφανίζεται να κινείται μια παρέα αποτελούμενη από 7 αγόρια και 2 κορίτσια. Οι ανήλικοι περπατούν με γρήγορο βηματισμό έως τη στιγμή που φτάνουν στο σημείο ο 14χρονος μαζί με την παρέα του.

Ξαφνικά οι νεαροί χάνονται από την εικόνα όταν το βίντεο βρίσκεται στα 42 δευτερόλεπτα, καθώς βρίσκονται στο πάρκινγκ του φαστφουντάδικου όπου η συγκεκριμένη κάμερα ασφαλείας δεν έχει πρόσβαση.

Εμφανίζονται και πάλι να φεύγουν τρέχοντας και να περνούν μπροστά από την συγκεκριμένη κάμερα ασφαλείας 35 δευτερόλεπτα αργότερα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είχαν συμπλακεί με την παρέα του 14χρονου και τον είχαν μαχαιρώσει.

Άλιμος: Το χρονικό του περιστατικού

Μια αμέριμνη βόλτα με συμμαθητές πήρε τρομακτική διάσταση και εξελίχθηκε σε σκηνικό απόλυτης βιαιότητας. Ο 14χρονος, που έπεσε θύμα επίθεσης με κουζινομάχαιρο και σουγιά, ήρθε αντιμέτωπος με ανελέητες συμπεριφορές, από επτά ανηλίκους.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος και με πολλά τραύματα, η επίθεση σε βάρος του συνεχιζόταν και η αγωνία κλιμακωνόταν για την κατάσταση στην οποία θα μπορούσε να έχει περιέλθει το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου διαπιστώθηκε πως τελικά η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Άλιμος

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 14χρονος, λίγο μετά τις 17:00 της Τρίτης (13/7) βρισκόταν έξω από ταχυφαγείο, στη συμβολή των οδών Τεγέας και Λαμίας, όταν ξαφνικά οι ανήλικοι δράστες του επιτέθηκαν και αφού τον μαχαίρωσαν του πήραν το κινητό τηλέφωνο και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο 14χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η Αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές συνολικά, εκ των οποίων τα έξι είναι αγόρια και τα τρία κορίτσια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments