Ελλάδα

Ηλιούπολη: Καταθέτει και δεύτερη κοπέλα κατά του αστυνομικού

Ηλιούπολη: Καταθέτει και δεύτερη κοπέλα κατά του αστυνομικού
Ηλιούπολη: Εξετάζεται και η συμμετοχή άλλων αστυνομικών στο κύκλωμα.

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως για την υπόθεση στην Ηλιούπολη, όπου υπενθυμίζεται πως τόσο ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας, όσο και ο 39χρονος αστυνομικός κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ απελευθερώθηκε και άλλη μία κοπέλα.

Ηλιούπολη: Καταθέτει και δεύτερη κοπέλα κατά του αστυνομικού

Στον ανακριτή αναμένεται να καταθέσει ακόμη μία κοπέλα για να καταγγείλει τον αστυνομικό που κρατούσε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη. Ακόμη μια κοπέλα θα περάσει την πόρτα του ανακριτή για να καταγγείλει τον αστυνομικό που κρατούσε και εξέδιδε παρά τη θέλησή της μια 19χρονη κοπέλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ηλιούπολη

Αυτό έρχεται σε συνέχεια της αποκάλυψης ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε θύματα και άλλες γυναίκες. Συγκεκριμένα, η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, έκανε λόγο για κύκλωμα και γνωστοποίησε πως η 19χρονη έχει κατονομάσει άλλα τρία άτομα στις Αρχές, ενώ η ίδια έχει δεχθεί καταγγελίες κατά του 39χρονου και από άλλες γυναίκες που φαίνεται ότι είχαν πέσει θύματά του.

Ηλιούπολη: Αντιμέτωποι μα βαριές κατηγορίες οι κατηγορούμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, μεταξύ άλλων, με κατηγορίες που ανά περίσταση αφορούν: Εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ηλιούπολη

Αναζητούνται άλλα τρία άτομα

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει κατονομάσει στην ΕΛ.ΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους» μέλη του. Διευκρίνισε ωστόσο ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

Επανέλαβε ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης έχουν επικοινωνήσει μαζί της τουλάχιστον τρεις κοπέλες, «η μία εκ των οποίων έχει μιλήσει με μένα με περισσότερα στοιχεία για άτομα», αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του και τόνισε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments