Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Νέντοβιτς πανηγυρίζει για την επιστροφή του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League

Παναθηναϊκός: Ο Νέντοβιτς πανηγυρίζει για την επιστροφή του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League
Παναθηναϊκός: Ο Νέντοβιτς σχολίασε θετικά την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League, ο οποίος κατέθεσε σχετικό φάκελο.

Ο Νέντοβιτς σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter την άνοδο του Ολυμπιακού στην Basket League.  Να θυμίσουμε ότι ο  Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση φακέλου για την συμμετοχή στην Basket League. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, μέσω της αναπτυξιακής ομάδας κέρδισε την άνοδο και το δικαίωμα συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία, καταθέτοντας τον φάκελο για να πάρει την αδειοδότηση ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League, από την οποία λείπει την τελευταία διετία, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ανάρτηση του Νέντοβιτς

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ως το 2023 σχολίασε με πανηγυρισμούς στο Twitter («Hell yeah»!) την είδηση πως ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη Stoiximan Basket League τη σεζόν 2021-22!

Παρεμπιπτόντως, ο Νέντοβιτς έχει αγωνιστεί μόνο μια φορά κόντρα στον Ολυμπιακό με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας 9 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ στην εντός έδρας ήττα των «πράσινων» με 71-78 στις 9 Οκτωβρίου για τη 2η αγωνιστική της regular season.

Εξασφάλισαν την άνοδο μέσα από τα πλέι οφ

Οι Πειραιώτες πήραν την άνοδο από την Α2 όπου βρίσκονταν μέσα από τα πλέι-οφ, ενώ προ ημερών βρέθηκαν στο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ πρώτη φορά μετά την απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, με τον Χρήστο Λεπενιώτη να είναι εκείνος που βρέθηκε εκεί ως εκπρόσωπος των Πειραιωτών απλώς για να παρακολουθήσει το συμβούλιο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέθεσε τον απαραίτητο φάκελο στον ΕΣΑΚΕ για τη μεγάλη επιστροφή στην Basket League. Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της ερυθρόλευκης ΚΑΕ δεν σχολιάζουν το παραμικρό σχετικά με το σημερινό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Εντελώς διαφορετικά τα πράγματα

Οι Ερυθρόλευκοι, εφόσον επιστρέψουν, θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με πριν από δυο χρόνια, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να έχουν πετύχει το στόχο τους με την ιστορική απόφαση το 2019.

Βέβαια, για την τελική απόφαση των προέδρων του Ολυμπιακού θα παίξουν ρόλο οι αλλαγές που θα υπάρξουν προσεχώς στο ελληνικό μπάσκετ και πρωτίστως μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, εφόσον αυτές διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments