Ελλάδα

Φαίδων Βόβολης: Ο αρνητής γιατρός που οργάνωσε τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στην Αθήνα

Φαίδων Βόβολης: Ο αρνητής γιατρός που οργάνωσε τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στην Αθήνα
Φαίδων Βόβολης: Ο ίδιος αν και γιατρός δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει το εμβόλιο.

Ο Φαίδων Βόβολης, καρδιολόγος και επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά» ήταν αυτός που μέσω facebook, διοργάνωσε την χτεσινή συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στην Αθήνα. Μάλιστα ο Μητροπολίτης Δωδώνης έκανε μια πολύ αιχμηρή δήλωση για την εν λόγω συγκέντρωση ζητώντας από το Θεό να μας «απαλλάξει από τους παλαβούς».

Φαίδων Βόβολης: Έγινε γνωστός γιατί αντιτάχθηκε στις αποφάσεις των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Ο Φαίδων Βόβολης, έγινε γνωστός, όταν αντιτάχθηκε στις αποφάσεις των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Σε αφίσα, προσδιορίζεται ως «ο μαχητικός καθηγητής Ιατρικής» και «ο μοναδικός Έλληνας με πολιτικές αξιώσεις, που καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους απέναντι σε αυτή την υγειονομική χούντα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Σε τοποθετήσεις του στα social media, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι αποκλείεται από τα Μέσα Ενημέρωσης λόγω πολιτικών παρεμβάσεων, ενώ τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει και με την Ιερά Σύνοδο, κατηγορώντας την για υποταγή στην κυβέρνηση, με φόντο τη διαχείριση της πανδημίας. “Χριστόδουλε αυτοί σε διαδέχθηκαν. Φασισμός προς κληρικούς και ΥΠΟΤΑΓΗ στην κυβέρνηση από την Ιερά Σύνοδο” έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του στο Facebook.

Φαίδων Βόβολης

Φαίδων Βόβολης: «Δεν θα έκανα ποτέ το εμβόλιο»

Αν και γιατρός, σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν “παπαγαλάκια” που διαδίδουν πως ο ίδιος έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, κάτι που προφανώς είναι «προσβλητικό» για τον ίδιο, ο οποίος δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο αφού όπως υποστηρίζει “μόνο και μόνο από τον αστείο τρόπο που επιβάλλει το σύστημα ένα σκεύασμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ”.

Δεν διστάζει μάλιστα να υποστηρίξει ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά, αλλά ακόμη και αν δεν ήταν δεν επρόκειτο και πάλι να εμβολιαστεί καθώς “δεν κινδυνεύω στην ηλικία, στην καταστάση υγείας και από τη χαμηλή θνητότητα του ιού!”. Αυτό υποστηρίζει ο καρδιολόγος για μια πανδημία που έως τώρα έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 12.800 ανθρώπους την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments