Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το αντίο του Ζοσέ Σα στους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Το αντίο του Ζοσέ Σα στους ερυθρόλευκους
Ολυμπιακός: Όπως κάθε παίκτης που αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι, έτσι και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είπε τα καλύτερα για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Ζοζέ Σα από τη Γουλβς, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας με μήνυμα, που ανέβασε στα social media, αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2018 έως το 2021, μετρώντας συνολικά 124 επίσημους αγώνες, πολλές επιτυχίες και διακρίσεις, δυο Πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος.

«Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού, τους παίκτες και το σταφ για αυτά τα τρία χρόνια, γεμάτα από χαρούμενες στιγμές και επιτυχίες. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την ευκαιρία και ποτέ δεν θα ξεχάσω το ταξίδι που είχαμε μαζί. Τώρα είναι στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο, αλλά θα κρατήσω για πάντα αυτές τις στιγμές.

Ειδικό ευχαριστώ στη Θύρα 7, ήσασταν υπέροχοι» ανέφερε συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα».

Όπως κάθε παίκτης που αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι, έτσι και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είπε τα καλύτερα για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments