Αθλητισμός

Serie A: Απαγορεύονται οι πράσινες εμφανίσεις στις ομάδες

Serie A: Απαγορεύονται οι πράσινες εμφανίσεις στις ομάδες
Serie A: Ο κανονισμός αυτός θα έχει ισχύ από τη σεζόν 2022/23 και καμία ιταλική ομάδα δεν θα μπορεί να φοράει πράσινες εμφανίσεις

Serie A: Θα εφαρμόσουν έναν κανονισμό που δεν τον συναντάμε συχνά σε άλλα πρωταθλήματα αποφάσισε να περάσει η Serie A ενόψει της σεζόν 2022/23. Συγκεκριμένα, θα απαγορεύεται από τις ομάδες να χρησιμοποιούν ως δεύτερη ή τρίτη εμφάνιση με χρώμα το πράσινο.

Προς ευκολιά του τηλεθεατή

Αυτό θα γίνει καθώς ο τηλεθεατής μπορεί να μπερδευτεί ή να ζαλιστεί λόγω του χορταριού του γηπέδου. Ασφαλώς, ομάδες όπως η Σασουόλο που έχουν ως πρώτη εμφάνιση πράσινη (με μαύρο) δεν θα επηρεαστούν, ωστόσο άλλες ομάδες όπως η Λάτσιο και η Αταλάντα που επέλεξαν κατά καιρούς πράσινη εμφάνιση ως δεύτερη ή τρίτη δεν θα μπορούν πλέον να τις χρησιμοποιήσουν. Τι πραγματικά ισχύει τελικά με τις πράσινες φανέλες στην Serie A και ποιες ομάδες επηρεάζει

Παράλληλα, όσες ομάδες χρησιμοποιούν τρία ή περισσότερα χρώματα στην εμφάνισή τους τότε θα πρέπει να υπάρχει ένα βασικό χρώμα σε εμφάνιση, σορτσάκι και κάλτσες και τα άλλα να έχουν μικρότερο εύρος.

Τι ισχύει στην Serie A

Βέβαια, αυτός ο κανονισμός θα αφορά μόνο τις ομάδες οι οποίες έχουν το πράσινο χρώμα στη δεύτερη ή στην τρίτη φανέλα τους. Δηλαδή όσες έχουν πράσινο χρώμα στην πρώτη εμφάνιση τους, όπως η Σασουόλο, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και θα μπορούν να το διατηρήσουν στη στολή τους.

Από την άλλη όμως όσοι σύλλογοι έχουν το συγκεκριμένο χρώμα στις δεύτερες ή τρίτες εμφανίσεις τους, τότε θα πρέπει να τις καταργήσουν. Οπως η Λάτσιο, η Αταλάντα, η Φιορεντίνα, και η Μπολόνια οι οποίες την περυσινή σεζόν είχαν το πράσινο στοχείο στις εκτός έδρας εμφανίσεις τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments