Lifestyle

Ευτύχης Μπλέτσας: Στο σπίτι με τη νεογέννητη κορούλα τους

Ευτύχης Μπλέτσας: Στο σπίτι με τη νεογέννητη κορούλα τους
Ευτύχης Μπλέτσας: Ο δημοφιλής δημοσιογράφος και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη είναι στα καλύτερά τους, μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη, που στις 12 Ιουλίου έγιναν για δεύτερη φορά γονείς.

Ευτύχης Μπλέτσας: Σε πελάγη ευτυχίας

Η Ηλέκτρα Αστέρη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το Σάββατο η Ηλέκτρα Αστέρη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης και επέστεψε σπίτι με την νεογέννητη κόρη της και τον σύζυγό της, Ευτύχη Μπλέτσα.

Ευτύχης Μπλέτσας

Ο παρουσιαστής του Happy Traveller ανέβασε μάλιστα στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με την πέντε ημερών κόρη του και έγραψε: «Πίσω σπίτι με τον θησαυρό μας! #happydad».

Θυμίζουμε πως ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη έχουν ήδη μια κόρη 2 ετών.

«Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου το χαμόγελο βγαίνει από μόνο του. Νιώθω ότι δεν ήξερα τι σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος πριν γίνω μπαμπάς» είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό σχετικά με την πατρότητα ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα το ζεύγος βίωσε μια απώλεια που τους συγκλόνισε

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, μια μεγάλη απώλεια τούς «ξερίζωσε την καρδιά». Όπως ο ίδιος ο Ευτύχης Μπλέτσας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο σκυλάκι του, ο Ηρακλής, ο οποίος ήταν πάντα μαζί του στα ταξίδια του στην εκπομπή «Happy Traveller».

Ο παρουσιαστής κοινοποίησε μια φωτογραφία του Ηρακλή και έγραψε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, έχουμε ένα άσχημο νέο. Λίγο πριν γίνουμε περισσότεροι, μείναμε λιγότεροι. Ο Ηρακλής δεν είναι πια μαζί μας. Αρρώστησε απότομα και δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε. Είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την κατάσταση. Θέλαμε να το γνωρίζετε επειδή ο Ηρακλής ήταν και μέλος της οικογένειας μας και κομμάτι του Happy Traveller. Ηρακλάκο θα μου λείψεις. Σε ευχαριστώ για όλα. Μου έμαθες τι σημαίνει αληθινός και πιστός φίλος. Σ’ αγαπάω πάντα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments