Lifestyle

Μύκονος: Γνωστός ποδοσφαιριστής αγνοεί την καυτή σύντροφό του

Μύκονος: Γνωστός ποδοσφαιριστής αγνοεί την καυτή σύντροφό του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μύκονος: Γνωστός άσσος των γηπέδων βρίσκεται στο νησί των ανέμων βρίσκεται με μια μελαχρινή καλλονή που έχει ανεβάσει στα ύψη τη θερμοκρασία.

«Φωτιά» έχει πάρει η Μύκονος τις τελευταίες εβδομάδες. Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού όλο και περισσότεροι διάσημοι επισκέπτονται το νησί για να κάνουν τις διακοπές τους.

Αυτές τις ημέρες, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μάρκο Μπορριέλο και η καυτή σύντροφός του. Ο άλλοτε επιθετικός της Ρόμα φόρεσε το μαγιό του και οι γυναίκες στην παραλία της Παράγκας «κόλλησαν» τα μάτια τους πάνω του.

Ο 39χρονος όμως δεν ήταν μόνος. Στο νησί των ανέμων βρίσκεται με μια μελαχρινή καλλονή που έχει ανεβάσει στα ύψη τη θερμοκρασία. Η αιθέρια ύπαρξη με το λευκό της μπικίνι και τις απίστευτες αναλογίες βουτά στα καταγάλανα νερά και προκαλεί πανικό.

Ωστόσο, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, ο ποδοσφαιριστής αντί να χαίρεται τα κάλλη της εντυπωσιακής συντροφιάς του εκείνος προτιμά να χαζεύει το κινητό του.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.