Lifestyle

Μύκονος: Γνωστός ποδοσφαιριστής αγνοεί την καυτή σύντροφό του

Μύκονος: Γνωστός ποδοσφαιριστής αγνοεί την καυτή σύντροφό του
Μύκονος: Γνωστός άσσος των γηπέδων βρίσκεται στο νησί των ανέμων βρίσκεται με μια μελαχρινή καλλονή που έχει ανεβάσει στα ύψη τη θερμοκρασία.

«Φωτιά» έχει πάρει η Μύκονος τις τελευταίες εβδομάδες. Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού όλο και περισσότεροι διάσημοι επισκέπτονται το νησί για να κάνουν τις διακοπές τους.

Αυτές τις ημέρες, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μάρκο Μπορριέλο και η καυτή σύντροφός του. Ο άλλοτε επιθετικός της Ρόμα φόρεσε το μαγιό του και οι γυναίκες στην παραλία της Παράγκας «κόλλησαν» τα μάτια τους πάνω του.

Ο 39χρονος όμως δεν ήταν μόνος. Στο νησί των ανέμων βρίσκεται με μια μελαχρινή καλλονή που έχει ανεβάσει στα ύψη τη θερμοκρασία. Η αιθέρια ύπαρξη με το λευκό της μπικίνι και τις απίστευτες αναλογίες βουτά στα καταγάλανα νερά και προκαλεί πανικό.

Ωστόσο, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, ο ποδοσφαιριστής αντί να χαίρεται τα κάλλη της εντυπωσιακής συντροφιάς του εκείνος προτιμά να χαζεύει το κινητό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments