Lifestyle

Βαλέρια Κουρούπη: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι

Βαλέρια Κουρούπη: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι
Βαλέρια Κουρούπη: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και δίνει το tip που της άλλαξε τη ζωή. Πιο fit από ποτέ , στα καλύτερά της.

Η Βαλέρια Κουρούπη και το μυστικό της με το νερό και το λεμόνι που άλλαξε τη ζωή της. Την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά, Εκείνες κι Εγώ στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου, έχει κάνει μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση τα τελευταία χρόνια.

Η 47χρονη ηθοποιός, η οποία χώρισε πριν από λίγους μήνες μετά από 20 χρόνια γάμου, αλλά μένει ακόμα μαζί με τον πρώην της για… οικονομία, ασχολείται με τα αθλήματα και προφανώς έχει πολύ καλή σχέση με τον χρόνο, αφού η εξωτερική της εμφάνιση βελτιώνεται όσο μεγαλώνει.

Αν και η ίδια αποφεύγει τις ριζικές αλλαγές, οι οποίες σχετίζονται με το look και τα μαλλιά της, δεν σταματά να γυμνάζεται και τα διαθέτει ένα πολύ καλογυμνασμένο κορμί.Στα 47 της χρόνια δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, με φόντο τη μονή Πρέβελης στην Κρήτη. Εντυπωσιασμένη από την υπέροχη παραλία, η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών.

Φυσικά κατέβηκε στην παραλία με τα πόδια και όχι από τον δρόμο που πάνε τα αυτοκίνητα.

Η Βαλέρια Κουρούπη ασχολείται με το σερφ, ενώ κάνει γιόγκα, χορό και γενικά ακολουθεί έναν τρόπο ζωής γεμάτο άθληση σε διάφορες μορφές.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Η επαφή της με την τέχνη έγινε σε μικρή ηλικία, καθώς κατάγεται από οικογένεια καλλιτεχνών (μουσικών, μαέστρων, τραγουδιστών). Η αδελφή της μητέρας της είναι η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη (σύζυγος του Γιάννη Μπέζου).

Μοιράζει το χρόνο της μεταξύ θεατρικών και μουσικών σκηνών. Βαλέρια Κουρούπη

Δημιούργησε τη δική της οικογένεια με τον μουσικό Νίκο Ξύδη (γιό της Ελένης Βιτάλη).

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ STOP ! (2018), Ας ερχόσουν για λίγο (2016), Εκκλησιάζουσες (2015), Nine (2015).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Μην Ψαρώνεις (2019), Παρουσιάστε! (2020), Οι συμμαθητές (2014), Δις Μαδιάμ (2006).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments