Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Διώκεται για δύο απόπειρες βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας

Νέα Σμύρνη: Διώκεται για δύο απόπειρες βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας
Νέα Σμύρνη: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον 22χρονο.

Αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο βρίσκεται πλέον ο 22χρονος νεαρός από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος τον περασμένο Μάιο είχε κατηγορηθεί για τη σεξουαλική παρενόχληση μιας 25χρονης κοπέλας στην περιοχή. Περιλαμβάνει αδικήματα και σε βαθμό κακουργήματος για δυο απόπειρες βιασμού.

Νέα Σμύρνη: Η δικαστική πορεία της υπόθεσης

Τότε η κοπέλα που είχε δεχθεί τη σεξουαλική παρενόχληση δημοσιοποίησε το βίντεο που είχε τραβήξει με τον νεαρό, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα και άλλες κοπέλες να αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του τον δράστη σοβαρών αξιοποίνων πράξεων που συνδέονται με πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Νέα Σμύρνη

Αρχικά ο εισαγγελέας είχε ασκήσει εναντίον του 22χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παρενόχληση 4 γυναικών και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές.

Στη συνέχεια όμως, μετά την αναγνώρισή του διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του για δύο απόπειρες βιασμού και μία πράξη προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, που φέρονται να έχουν τελεστεί στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ο κατηγορούμενος στις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα όταν κλήθηκε με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης , αρνήθηκε όσα του αποδίδονται αμφισβητώντας τα όσα κατέθεσαν τα φερόμενα θύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως οι περιγραφές που δίνουν για τον δράστη των εις βάρος τους επιθέσεων δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε.

Ωστόσο, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής εξέτασης οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις εισαγγελικές αρχές. Η διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα κληθεί σε απολογία ο κατηγορούμενος.

Νέα Σμύρνη: Οι δύο απόπειρες βιασμού

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δυο απόπειρες βιασμού φέρεται να τελέστηκαν η πρώτη στις 6 Αυγούστου του 2020 και η άλλη στις 3 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Θύματα των επιθέσεων αυτών που έλαβαν χώρα στη Νέα Σμύρνη, είναι δυο γυναίκας, ηλικίας 28 και 19 ετών. Και οι δυο κοπέλες είχαν προχωρήσει τότε σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των Αρχών και οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τότε ήταν κατά αγνώστων δραστών. Τελικά η προσωποποίηση έγινε μετά την εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε όταν σημειώθηκε τον Μάιο το συμβάν με την 25χρονη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments