Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Ακόμη μια κοπέλα καταγγέλλει τον 22χρονο επιδειξία

Νέα Σμύρνη: Ακόμη μια κοπέλα καταγγέλλει τον 22χρονο επιδειξία
Νέα Σμύρνη: Ακόμη μια κοπέλα καταγγέλλει τον 22χρονο επιδειξία. Αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά μου.

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη. Μετά από τη δημόσια κατακραυγή στα social media, τελικά οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του δράστη και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιδειξίας ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης άλλων τριών επιθέσεων σε γυναίκες, ενώ αύριο πρόκειται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σε αυτές ήρθε να προστεθεί ακόμα μια μαρτυρία, αυτή τη φορά από μια 27χρονη Κύπρια που ανέφερε άλλη μια φρικτή επίθεση στην περιοχή της Καλλιθέας. Η κατηγορία έφτασε μέσω email στα γραφεία της Ασφάλειας, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr.

Συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου του 2020 δηλαδή πριν από σχεδόν 14 μήνες, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου σε κεντρικό σημείο, ο σάτυρος την πλεύρισε και αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Μάλιστα το θύμα κλήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών να καταθέσει, όμως λόγω της απόστασης έστειλε e-mail στο οποίο περιγράφει ότι έζησε αναφέροντας ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο. Παράλληλα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατέσχεσαν το κινητό του σάτυρου και το λαπτοπ του και ερευνούν το ενδεχόμενο να εντόπιζε ακόμη και μέσω facebook και instagram τα θύματα του.

Νέα Σμύρνη: Το χρονικό της υπόθεσης

Τον τρόμο έζησε μία νεαρή γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, η οποία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα που την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της. Χάρη στο βίντεο που ανέβασε η γυναίκα στα social media ο δράστης αναγνωρίστηκε, συνελήφθη και πλέον κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Η νεαρή γυναίκα ανήρτησε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας της. Στο βίντεο βλέπουμε την γυναίκα να μπαίνει στην πολυκατοικία, με την ίδια να κοιτάει πολλές φορές προς τα πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το βίντεο δείχνει τον νεαρό άνδρα, ο οποίος την ακολουθούσε σε όλη τη διαδρομή έχοντας το μόριο του έξω, να κολλάει το πρόσωπό του στο τζάμι της πολυκατοικίας και να προσπαθεί να εντοπίσει τη γυναίκα.

Το βίντεο μοιράστηκε από εκατοντάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που κινητοποίησε γρήγορα τις Αρχές και τελικά έφτασαν στα ίχνη του δράστη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments