Οικονομία

Συντάξεις Αυγούστου 2021: Ξεκινούν από σήμερα πληρωμές για κύριες και επικουρικές

Συντάξεις Αυγούστου 2021: Ξεκινούν από σήμερα πληρωμές για κύριες και επικουρικές
Συντάξεις Αυγούστου 2021: Ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή, οι πληρωμές για τις συντάξεις Αυγούστου 2021, κύριες και επικουρικές.

Ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή, οι πληρωμές για τις συντάξεις Αυγούστου 2021, κύριες και επικουρικές.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Σήμερα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι

  • Στις 27 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 28 Ιουλίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 29 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Συντάξεις: Αυξήθηκε ο ρυθμός απονομής τους σύμφωνα με το Χατζηδάκη

Ο αρμόδιος υπουργός σημείωσε πως ο ρυθμός απονομής των συντάξεων έχει αυξηθεί, καθώς από τις 10.000 που έβγαιναν το μήνα έχουν φθάσει πλέον στις 20.000. Στόχος, όπως είπε και ο ίδιος είναι να φθάσουν στις 30.000 συντάξεις.

Παράλληλα, προανήγγειλε πως από την ερχόμενη Πέμπτη θα ξεκινήσει τη λειτουργία του του το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών του υπουργείου Εργασίας, το οποίο θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση και θα στελεχώνεται από εκπαιδευμένους υπαλλήλους που θα δίνουν άμεσες απαντήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments