Αθλητισμός

Έρικσεν: Εκτός για τουλάχιστον έξι μήνες

Έρικσεν: Εκτός για τουλάχιστον έξι μήνες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Έρικσεν: Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Serie A αποφάσισε να μη επιτρέψει στον Δανό να αγωνιστεί στην Ίντερ σε λιγότερο από ένα εξάμηνο.

Ο Κρίστιαν Ερικσεν, είχε πάθει καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Κατόπιν αυτού του συμβάντος, αποφασίστηκε ο Δανός χαφ να βάλει βηματοδότη. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία ιταλικά δημοσιεύματα, η Serie A αποφάσισε να μη επιτρέψει στον Δανό να αγωνιστεί στην Ίντερ σε λιγότερο από ένα εξάμηνο και αφού περάσει από αρκετές εξετάσεις και διαπιστώσουν από τι προκλήθηκε η καρδιακή ανακοπή, τότε θα αποφασιστεί και το μέλλον του Έρικσεν στο ποδόσφαιρο. Έρικσεν

Τι συμβαίνει με την υγεία του

Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, εάν η ανακοπή προήλθε από απλή φλεγμονή, τότε θα μπορέσει ο παίκτης να αφαιρέσει τον απινιδωτή, αν βρουν κάτι σοβαρότερο, η ιταλική ομοσπονδία δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στην Serie A. Ουσιαστικά αυτό το εξάμηνο είναι το διάστημα των εξετάσεων του Έρικσεν και της αφαίρεσης του απινιδωτή εφόσον του το επιτρέψουν οι γιατροί.

Το πόρισμα των ιατρών

Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Μόρτεν Μπόεσεν, έπειτα από επαφές με καρδιολόγους στο Rigshospitalet και τον Έρικσεν, κατέληξε στο εξής πόρισμα.

«Έπειτα από τις εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Κρίστιαν, αποφασίστηκε να του τοποθετηθεί βηματοδότης που κρίνεται απαραίτητος λόγω και της αρρυθμίας που παρουσιάζει.

Ο Κρίστιαν αποδέχθηκε αυτή την λύση και όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να σέβεστε τις ιδιωτικές στιγμές του Έρικσεν και της οικογένειάς του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.