Αθλητισμός

Έρικσεν: Με βηματοδότη ο Δανός

Έρικσεν: Με βηματοδότη ο Δανός
Οι γιατροί αποφάσισαν πως ο Δανός ποδοσφαιριστής θα πρέπει να έχει βηματοδότη .

Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, αποφασίστηκε ο Δανός χαφ , Κρίστιαν Ερικσεν, να βάλει βηματοδότη, έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος κατέρρευσε στο 44ο λεπτό του αγώνα και έδωσε μια μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, με τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Μόρτεν Μπόεσεν, έπειτα από επαφές με καρδιολόγους στο Rigshospitalet και τον Έρικσεν, κατέληξε στο εξής πόρισμα.

«Έπειτα από τις εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Κρίστιαν, αποφασίστηκε να του τοποθετηθεί βηματοδότης που κρίνεται απαραίτητος λόγω και της αρρυθμίας που παρουσιάζει.

Ο Κρίστιαν αποδέχθηκε αυτή την λύση και όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να σέβεστε τις ιδιωτικές στιγμές του Έρικσεν και της οικογένειάς του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Φόρος τιμής στο σημερινό παιχνίδι

Το απόγευμα της Πέμπτης (17/6) , η Δανία θα αναμετρηθεί με το Βέλγιο. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές των «κόκκινων διαβόλων», προκειμένου να τιμήσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν αποφάσισαν να προβούν σε μία πολύ όμορφη κίνηση.

Όπως αποκάλυψε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, η ομάδα του θα αποδώσει φόρο τιμής στο νούμερο «10» της Δανίας, μετά από αυτό που του συνέβη. Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, το ματς Δανία – Βέλγιο θα διακοπεί για ένα συλλογικό χειροκρότημα από τους παίκτες στο γήπεδο και το κοινό του γηπέδου «Πάρκεν». «Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στον Έρικσεν. Ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στο γήπεδο σύντομα και πάνω απ’ όλα με καλή υγεία. Γι΄ αυτόν τον λόγο, όπως είπε ο πριν ο Λουκάκου, θέλουμε να τον γιορτάσουμε στην αρχή του παιχνιδιού. Το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο χωρίς τον Έρικσεν, για τον οποίο ελπίζουμε σε μια καλή ανάκαμψη. Ο Ρομέλου θα ήθελε να τον επισκεφτεί, αλλά τώρα η προτεραιότητα ανήκει στην οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνεθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments