Αθλητισμός

Ποστέκογλου: Ο λόγος που δεν έπαιξε ο Μπάρκας

Ποστέκογλου: Ο λόγος που δεν έπαιξε ο Μπάρκας
Ποστέκογλου: Ο τεχνικός της Σέλτικ Γλασκώβης εξήγησε τον λόγο που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με την Μίντιλαντ ο Μπάρκας.

Ο Βασίλης Μπάρκας έμεινε στον πάγκο στην ήττα-αποκλεισμό της Σέλτικ από τη Μίντιλαντ. Ο τεχνικός των Σέλτικ, Άγγελος Ποστέκογλου εξηγεί τον λόγο που ο παίκτης παρέμεινε στον πάγκο και δεν έπαιξε στο συγκεκριμένο κρίσιμο παιχνίδι.

Ο διεθνή Ελληνας τερματοφύλακας εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει υπογράψει  τετραετές συμβόλαιο με τον ιστορικό σύλλογο με τις ετήσιες απολαβές να αγγίζουν τα 800.000 ευρώ. Ήδη ο Έλληνας τερματοφύλακας μετρά 21 συμμετοχές στην ομάδα και έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο.

Ο λόγος που δεν έπαιξε

Ο Άγγελος Ποστέκογλου εξηγεί τον λόγο που δεν έπαιξε ο Έλληνας τερματοφύλακας λέγοντας: «Θα είχαμε μία αρκετά νεανική άμυνα και προτίμησα να έχω μία δυνατή φωνή από πίσω της» σχολίασε ο προπονητής των Κελτών, που τόνισε πως «ο Μπέιν είναι… φωνακλάς, ενώ ο Barky (σ.σ. έτσι αποκάλεσε τον Μπάρκα) έχει διαφορετικό χαρακτήρα, είναι πιο ήσυχος».

Λίγα λόγια για τον τερματοφύλακα

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στην Σέλτικ. Ο Μπάρκας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο στο ξεκίνημα της περιόδου 2013-14.[1] Έκανε την πρώτη του εμφάνιση εναντίον του ΠΑΟΚ στις 20 Μαΐου 2015, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 83ο λεπτό.

Η επόμενη χρονιά ( 2015-16) δεν ξεκίνησε καλά για τον Μπάρκα, καθώς ήταν ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Στις 30 Ιανουαρίου 2016 ξεκίνησε βασικός απέναντι στον ΠΑΟΚ κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί ως ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Στις 9 Ιουνίου 2016 εντάχθηκε με μεταγραφή στην ΑΕΚ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών, έναντι 600 χιλιάδων ευρώ. Τον Ιούλιο του 2020, η Σέλτικ έδωσε πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ και απέκτησε τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα.

Σε ότι αφορά την διεθνή καριέρα, έχει αγωνιστεί με τις εθνικές Νέων και Ελπίδων. Στις 4 Ιουνίου 2016 ο Μίχαελ Σκίμπε τον κάλεσε στην Ανδρών για τους φιλικούς αγώνες με την Αυστραλία, χωρίς να αγωνιστεί.[5] Τον Σεπτέμβρη του 2018, με την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών, θεωρείται ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments