Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 30/07

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 30/07
Ελίφ σήμερα: Ο Ταρίκ τα βάζει με τους άντρες του και τους διατάζει να βρουν τον Βεϊσέλ. Τους προειδοποιεί πως ο Μουσταφά είναι και αυτός στη γειτονιά και πως αυτή τη φορά δεν θα ανεχθεί την αποτυχία.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ και ανησυχεί όταν βλέπει την ανοιχτή πόρτα και τις κηλίδες από αίμα. Οι άντρες του Ταρίκ δεν ξέρουν ποιος είναι και απλά παρακολουθούν. Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ να έρχεται, χωρίς να πει λέξη την αγκαλιάζει, τρελός από ανησυχία. Η συμπεριφορά του αιφνιδιάζει τη Ζουλιντέ.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πηγαίνουν στο μαγαζί και αφήνουν έξω τα παιδιά να παίξουν για να μιλήσουν με την Τουλάι. Τα νέα κάνουν την Τουλάι να αρρωστήσει ξανά. Η Ζουλιντέ την πηγαίνει στο νοσοκομείο και ο Σαφάκ μένει με τα παιδιά. Η Ιντζί και ο Εμιρχάν αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την Τουλάι και ο Σαφάκ τους καθησυχάζει.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει φαγητό στη Μελέκ και μετά φεύγει για να πάει να δει την Τουλάι γιατί ξέρει πως αυτή και η Ζουλιντέ θα έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι πηγαίνουν στο νοσοκομείο και η Τουλάι υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στη γειτονιά της Μελέκ και βλέπει από απόσταση τον Μουσταφά. Πιστεύει πως η Ματσιντέ βρήκε τη Μελέκ πριν από εκείνον. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο μαγαζί και παραξενεύεται όταν δεν βλέπει κανέναν. Τηλεφωνεί αμέσως στην Τουλάι και του λέει πως είναι στο νοσοκομείο.

Ο Ταρίκ τα βάζει με τους άντρες του και τους διατάζει να βρουν τον Βεϊσέλ. Τους προειδοποιεί πως ο Μουσταφά είναι και αυτός στη γειτονιά και πως αυτή τη φορά δεν θα ανεχθεί την αποτυχία.

Η Μελέκ είναι μόνη της στην αποθήκη και ακούει δύο άντρες έξω από την αποθήκη. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως θα έρθει αμέσως. Ο Ταρίκ βλέπει τον Βεϊσέλ στο δρόμο να ψάχνει τρόπο να πάει γρήγορα στην αποθήκη για να βοηθήσει τη Μελέκ. Ο Ταρίκ τον αναγνωρίζει αλλά ο Βεϊσέλ όχι και μάλιστα ζητάει και τη βοήθειά του.

Η Τουλάι μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Βεϊσέλ πλησιάζει το αυτοκίνητο του Ταρίκ και εκείνος δείχνει πρόθυμος να τον βοηθήσει και να τον πάει όπου θέλει. Η Μελέκ στην αποθήκη είναι φοβισμένη αλλά όταν φεύγουν οι άντρες, που προσπαθούσαν να μπουν, αποφασίζει να πάρει τον Βεϊσέλ για να τον ενημερώσει αλλά το τηλέφωνο της δεν έχει μπαταρία. Ο Βεϊσέλ φτάνει στην αποθήκη με τον Ταρίκ. Ο Σαφάκ καλεί τον Αϊχάν, τον πατέρα ενός από τους μαθητές τους και ζητάει μια χάρη…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments