Αθλητισμός

Ιακωβίδης: Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια

Ιακωβίδης: Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια
Ιακωβίδης: Νωρίτερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κος Λευτέρης Αυγενάκης, προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Έλληνα αθλητή.
Ιακωβίδης: Νωρίτερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κος Λευτέρης Αυγενάκης, προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με τις αποκαλύψεις του Έλληνα αθλητή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στην άρση βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης κυριολεκτικά συγκλόνισε τον ελληνικό αθλητικό κόσμο με τις αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε χθες, Σάββατο. Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, κος Λευτέρης Αυγενάκης έσπευσε να απαντήσει και επιχείρησε να μεταπείσει τον αθλητή ούτως ώστε να μην αποσυρθεί.

Ιακωβίδης: Συγκλόνισε το πανελλήνιο ο Έλληνας πρωταθλητής

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μίλησε ξανά για τις δυσκολίες που περνά ως αθλητής και ζήτησε από τον κρατικό μηχανισμό να βοηθήσει όλους τους αθλητές.

Αυγενάκης για Ιακωβίδη

«Το πρόβλημα δεν είναι να «μπαλώσουμε» τον Θοδωρή, υπάρχουν στην Ελλάδα άλλοι τόσοι Θοδωρήδες. Υπάρχουν άλλοι τόσοι αθλητές που παλεύουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Βλέπω συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους κι εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο 100%. Ότι μπορώ να συνεχίσω, μπορώ, αλλά να είμαι στο ίδιο επίπεδο, δεν μπορώ, θέλω να πάω λίγο παραπάνω. Βλέπω ότι έχω δυνατότητες και μπορώ, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ζωή», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ιακωβίδης στο Οpen.

«Να ξεκινήσει ο κρατικός μηχανισμός να βοηθάει όλους τους αθλητές»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνέχισε: «Θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου υπάρχει και θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, να συνεχίσω, αλλά δεν το βρίσκω ηθικό απέναντι στους υπόλοιπους συναθλητές μου. Θέλω αυτή να είναι η αρχή για να ξεκινήσει ο κρατικός μηχανισμός να βοηθάει όλους τους αθλητές, να είναι δίπλα μας έμπρακτα».

Ιακωβίδης: «Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια»

«Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου. Υπήρχαν στιγμές, όπως έχω πει, που δεν ήθελα να πάω στον φυσιοθεραπευτή γιατί ήξερα ότι δεν θα μου πάρει χρήματα επειδή ήξερε ότι είμαι δύσκολα. Και με την περηφάνια μου δεν ήθελα να πάω. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια. Υπήρξαν πολλές τέτοιες μαύρες στιγμές», πρόσθεσε επίσης ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

«Δείχνουμε πρότυπα άλλους κι άλλους»

«Εντάξει τώρα, δείχνουμε πρότυπα άλλους κι άλλους και δεν ξέρουμε να δείξουμε και στα παιδιά μας και στην κοινωνία αυτούς που πρέπει. Με τον αγώνα τους, με το ήθος τους, με την τιμή τους, με τις αξίες τους. Γύριζε σπίτι του με τα πόδια γιατί δεν είχε λεφτά για βενζίνη. Εντάξει, να μας χαιρόμαστε», είπε η Φαίη Μαυραγάνη από την πλευρά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments