Lifestyle

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκαριστική η εικόνα του στις φυλακές

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκαριστική η εικόνα του στις φυλακές
Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γνωστός ηθοποιός αδυνατεί να πιστέψει σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες το γεγονός της φυλάκισής του.

Το τρίτο του βράδυ όντας έγκλειστος στην φυλακή πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μάλιστα, από ότι γίνεται γνωστό, ο ίδιος δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα τον εγωκεντρικό άνδρα του ελληνικού θεάτρου που πολλάκις έχει κατηγορηθεί πως ξεπέρασε τα όρια με τη συμπεριφορά του.

Σημειώνεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε στις Φυλακές της Τρίπολης από την ΓΑΔΑ, πριν από τρεις ημέρες. Επίσης, υπενθυμίζεται πως κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέως και Ανακριτή για βιασμό και απόπειρες βιασμού. Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Αγνώριστος στην φυλακή

Την ώρα που ακόμα μία καταγγελία σε βάρος του – η οποία έκανε μερικές ώρες πριν την εμφάνισή της – μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ο πάλαι ποτέ ισχυρός θεατράνθρωπος φέρεται σύμφωνα με μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, αρνούμενος να προαυλιστεί ακόμα και να μιλήσει σε άλλους.

Πέτρος Φιλιππίδης

Πιο συγκεκριμένα, δεν μιλά ούτε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, παρά μόνο διαβάζει ένα βιβλίο που του δόθηκε και ψελλίζει ακαταλαβίστικες φράσεις. Πρόκειται σίγουρα για μη αναμενόμενη συμπεριφορά, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτή δεν κρίνεται από τους αρμοδίους ως «ανησυχητική».

Η προφυλάκισή του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από κοινή απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα. Ο γνωστός ηθοποιός απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν μετά από τις καταγγελίες συναδέλφων του εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα, απολογήθηκε για το βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, αλλά οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίες με την απόφασή τους του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να σοκαρίστηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη καθώς δεν περίμενε πως θα βρισκόταν στη φυλακή. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ίδιο το ρεπορτάζ, τα πρώτα λόγια του ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν: «Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…». Στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν τόσο η σύζυγος, όσο και ο γιός του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments