Αθλητισμός

Καρυπίδης: Στην Αγγλία ο πρόεδρος του Άρη – Κλείνει αμυντικό

Καρυπίδης: Στην Αγγλία ο πρόεδρος του Άρη – Κλείνει αμυντικό
Καρυπίδης: Στο Λονδίνο με σκοπό να ολοκληρώσει άλλη μία συμφωνία για την μεταγραφική ενίσχυση των Κιτρινόμαυρων, βρέθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης.

Στο Λονδίνο μετέβη σήμερα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης προκειμένου να προχωρήσει στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής. Ο κος Καρυπίδης προωθεί συνεχώς την ενδυνάμωση των κιτρινόμαυρων!

Καρυπίδης: Σε πλήρη εξέλιξη οι κινήσεις στα μεταγραφικά του Άρη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά του Άρη με σκοπό να ολοκληρωθούν οι δυο – σε πρώτη φάση – ακόμη κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ.

Για το σκοπό αυτό ο Θόδωρος Καρυπίδης πέταξε σήμερα για το Λονδίνο.

Καρυπίδης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, με το ταξίδι του στη βρετανική πρωτεύουσα, ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επιθυμεί να… τελειώσει μια ακόμη μεταγραφή και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι για τη θέση του αμυντικού.

Περισσότερα δεν έχουν διαρρεύσει αφού το θέμα χειρίζεται ο ίδιος και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι πιθανότατα η μετακίνηση θα ολοκληρωθεί… Καρυπίδης

Το προηγούμενο «χτύπημα» Καρυπίδη

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ήταν ο Γκανέζος Lumor ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κιτρινόμαυρους για δύο έτη στο τέλος Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Λούμορ από τον Άρη

«Ο Lumor σε ηλικία 18 χρονών, άφησε την πατρίδα του για να δοκιμάσει την τύχη του στην Πορτογαλία. Σε Πόρτο Β’ και Πορτιμονένσε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, κάνοντας γνωστό το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αφού πέρασε και από την Μόναχο 1860, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποφάσισε να επενδύσει στον Lumor τον Ιανουάριο του 2018 (δαπάνησε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει) και ο διεθνής Γκανέζος κατέγραψε 25 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Μετά από δύο δανεισμούς στην τουρκική Γκοζτέπε και την ισπανική Μαγιόρκα (23 συμμετοχές στη La Liga) ο 24χρονος αριστερός μπακ (γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1996 στην Άκρα της Γκάνα) είναι πλέον έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στον ΑΡΗ.

Με την εθνική ομάδα της Γκάνας έχει 13 συμμετοχές».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments