Αθλητισμός

Λούμορ: Συγκλονιστική τραγωδία για τον παίκτη του Άρη

Λούμορ: Συγκλονιστική τραγωδία για τον παίκτη του Άρη
Λούμορ: Δύσκολες στιγμές βιώνει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, καθώς ενημερώθηκε από την γυναίκα του πως απεβίωσε το μόλις τεσσάρων εβδομάδων μωράκι τους.

Δύσκολες στιγμές στην ζωή του βιώνει ο νέος παίκτης του Άρη, Λούμορ. Κατόπιν της υπογραφής του συμβολαίου του με τους Κιτρινόμαυρους ενημερώθηκε από την γυναίκα του πως απεβίωσε το μόλις τεσσάρων εβδομάδων μωράκι τους. Το μεγαλείο ψυχής του Γκανέζου και το μήνυμα του Καρυπίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο  Γκανέζος αμυντικός, θρηνεί την απώλεια του μόλις τεσσάρων εβδομάδων μωρού του, το οποίο όλο αυτό το διάστημα ήταν σε νοσοκομείο της Γκάνας σε θερμοκοιτίδα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε από την ώρα της γέννησής του.

Το μήνυμα Καρυπίδη

Το σοκ για τον 25χρονο μπακ ήταν μεγάλο, ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία, ζήτησε να προχωρήσουν κανονικά όλες οι διαδικασίες και να υπογράψει το συμβόλαιό του – κάτι που και τελικά έγινε – και ακολούθως πήρε άδεια και αναχώρησε για την πατρίδα του για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του. Από την πρώτη στιγμή ο Θόδωρος Καρυπίδης και σύσσωμη η οικογένεια του Άρη στάθηκαν στο πλευρό του με τον πρόεδρο της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να του διαμηνύει πως θα είναι στο πλευρό του σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Λούμορ από τον Άρη

“Ο Lumor σε ηλικία 18 χρονών, άφησε την πατρίδα του για να δοκιμάσει την τύχη του στην Πορτογαλία. Σε Πόρτο Β’ και Πορτιμονένσε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, κάνοντας γνωστό το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αφού πέρασε και από την Μόναχο 1860, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποφάσισε να επενδύσει στον Lumor τον Ιανουάριο του 2018 (δαπάνησε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει) και ο διεθνής Γκανέζος κατέγραψε 25 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Μετά από δύο δανεισμούς στην τουρκική Γκοζτέπε και την ισπανική Μαγιόρκα (23 συμμετοχές στη La Liga) ο 24χρονος αριστερός μπακ (γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1996 στην Άκρα της Γκάνα) είναι πλέον έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στον ΑΡΗ.

Με την εθνική ομάδα της Γκάνας έχει 13 συμμετοχές.

Ο Lumor υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΡΗ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments