Αθλητισμός

Μποέμιαν ΠΑΟΚ 2-1: Ήττα σοκ παρά το γκολ του Ολιβέιρα

Μποέμιαν ΠΑΟΚ 2-1: Ήττα σοκ παρά το γκολ του Ολιβέιρα
Μποέμιαν ΠΑΟΚ 2-1: Άτυχος στάθηκε ο δικέφαλος του Βορρά στο σημερινό παιχνίδι, αν και ο Ολιβέιρα τον κράτησε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Μποέμιαν και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε έναν αγώνα που αποτελούσε το πρώτο βήμα για την πρόκριση της Γ’ προκριματικής φάσης του Conference League. Τα δύο γκολ του Κόουτ (23′, 49′) έβαλε σε θέση οδηγού την Μποέμιαν ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη εβδομάδα

Πιο συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος» του Βορρά, στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, ωστόσο το γκολ του Ολιβέιρα με κεφαλιά στο 77ο λεπτό τον κράτησε ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης.

Ο αγώνας

Στο 23′ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, με τον Κέλι να μπαίνει στην περιοχή του ΠΑΟΚ, τροφοδοτόντας τον Κόουτ, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 52ο λεπτό ο Κόουτ βρήκε και πάλι δίχτυα, καθώς έκανε σουτ εκτός της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Πασχαλάκη.

Σε αυτό το γκολ φέρει ευθύνη ο διεθνής γκολκίπερ, καθώς ουσιαστικά η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια. Στο 77ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει το σκορ, με τον Ολιβέιρα να παραβιάζει την εστία του Ταλμπότ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σβαμπ.

Το σίγουρο είναι πως η πρόκριση σε μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολη υπόθεση και ο Λουτσέσκου πρέπει να βρει λύσεις για να βελτιώσει τον ΠΑΟΚ. Η Μποέμιαν δεν είναι πανίσχυρη, το κάθε άλλο, αλλά απέδειξε ότι είναι σκληροτράχηλη και θα έρθει για να διεκδικήσει την υπέρβαση.

Οι συνθέσεις

ΜΠΟΕΜΙΑΝ (Κιθ Λονγκ): Τάλμπατ, Λάιονς, Κρόνγουολ (82′ Φίνερτι), Σ. Κέλι, Μπρέσλιν, Κόουτ (88′ Γουίλσον), Ντεβόι (76′ Λέβινγκστον), Μπάκλεϊ, Μπαρτ (88′ Γουόρντ), Τζ. Κέλι, Τίρνι

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι (63′ Κούρτιτς), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (63′ Μουργκ), Καγκάβα (63′ Μπίσεβαρ), Ελ Καντουρί (63′ Tζόλης), Ολιβέιρα (82′ Σφιντέρσκι)

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments