Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 54χρονος δολοφόνος

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 54χρονος δολοφόνος
Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος για τη νέα γυναικοκτονία αυτή τη φορά στη Λάρισα, που την περασμένη Τρίτη σκότωσε την σύζυγό του μέσα στην οικογενειακή ταβέρνα στην οποία εργαζόταν το θύμα, ενώ μάλιστα ηχογράφησε και την επίθεση στο κινητό του.

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του γυναικοκτόνου

Ο 54χρονος όπως ενημέρωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του κ. Κωνσταντίνος Γαλανός θα μεταφερθεί στις φυλακές Λάρισας λόγω των πυρκαγιών στην Αττική. Σε ότι αφορά το ηχητικό που μαγνητοφώνησε ο ίδιος ο 54χρονος την ώρα της δολοφονίας ισχυρίστηκε κατά την απολογία του σήμερα στην Ανακρίτρια Γ’ στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, πως: «το έκανε μόνο και μόνο για να διαπιστωθεί η απαξίωση και τα άσχημα λόγια της θανούσης προς τα παιδιά της». Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ενημέρωσε πως το ηχητικό βρίσκεται στην δικογραφία. Γυναικοκτονία στη Λάρισα

Ειδικότερα ο κ. Κωσταντίνος Γαλανός σε δηλώσεις του μετά την απολογία του 54χρονου πελάτη του, σημείωσε τα εξής: «Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη της κας εισαγγελέως και της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Οι ισχυρισμοί υπεράσπισης αυτού του μειωμένου καταλογισμού αλλά και του βρασμού ψυχικής ορμής δεν εκτιμούνται στο στάδιο της ανάκρισης αλλά στο δικαστήριο της ουσίας. Ελπίζουμε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί τους οποίους προβάλλαμε κατά την απολογία μας θα γίνουν δεκτοί στο δικαστήριο και θα έχει μία επιείκεια από τον νόμο θα εμπίπτει σε ιδιαίτερες διατάξεις του ποινικού κώδικα.

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Τα ευρήματα της νεκροψίας

επτά σφαίρες κοντά στη θωρακική χώρα και μία στη μετωπιαία δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα από τη Σωτηρίτσα Λάρισας, που δολοφονήθηκε από τον 54χρονο σύζυγό της, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής. Γυναικοκτονία στη Λάρισα

Χαρακτηριστική είναι, μάλιστα, η αναφορά της ιατροδικαστή, Ρουμπίνης Λεονταρή, που δήλωσε ότι τα περισσότερα τραύματα αφορούσαν στη θωρακική χώρα και ένα στη μετωπιαία, προσθέτοντας ότι «αφορούν καίριες για τη ζωή περιοχές και δηλώνουν την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη».

Η κυρία Λεονταρή, όπως μετέδωσε το larissanet.gr, ερωτηθείσα για τις προθέσεις του συζύγου της άτυχης γυναίκας, ανέφερε ότι τα τραύματα ήταν συγκεντρωμένα και σχετικά στοχευμένα, «κάτι που υποδεικνύει ότι υπήρχε μία σταθερότητα στο χέρι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments