Ελλάδα

Γυναικοκτονία Λάρισα: Ηχογράφησε τη δολοφονία της συζύγου του στο κινητο

Γυναικοκτονία Λάρισα: Ηχογράφησε τη δολοφονία της συζύγου του στο κινητο
Γυναικοκτονία Λάρισα: Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα που προέκυψαν από την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του καθ’ ομολογία δράστη της 43χρονης στην Λάρισα.

Σημαντικά ευρήματα προκύπτουν για την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ύστερα από την κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του καθ’ ομολογία δράστη της γυναικοκτονίας στη Λάρισα. Δείτε τι αναφέρουν οι πλέον πρόσφατες πληροφορίες για την γυναικοκτονία στη Λάρισα.

Γυναικοκτονία Λάρισα: Ηχογράφησε την στιγμή της δολοφονίας

Πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» αναφέρουν ότι ο 54χρονος συζυγοκτόνος προχώρησε σε μία πράξη που δεν έχει προηγούμενο: την ηχογράφηση της στιγμής της δολοφονίας. Σύμφωνα με πηγές, στο ηχητικό αρχείο που η αστυνομία έχει στα χέρια της στο πλαίσιο της προανάκρισης, ακούγονται διάλογοι μεταξύ δράστη και θύματος, καθώς και πυροβολισμοί. Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Γυναικοκτονία Λάρισα

«Ελάτε, σκότωσα μια γυναίκα»

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Τρίτης, 3 Αυγούστου, το θύμα δέχτηκε 8 πυροβολισμούς από τον σύζυγό της και σωριάστηκε νεκρή στο καφενείο όπου εργαζόταν, στη Σωτηρίτσα της Λάρισας. Το φονικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 π.μ., όταν ο 54χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε για τη δολοφονία, «ελάτε, σκότωσα μια γυναίκα» φέρεται να είπε στο τηλεφώνημα που έκανε στις Αρχές.

Συνολικά 6 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί από τους συντρόφους τους από τις αρχές του χρόνου

  • Στις 17 Ιανουαρίου εντοπίστηκε νεκρή με 14 μαχαιριές η 54χρονη Βασιλική . Δράστης ο 47χρονος Νορβηγός φίλος της που επιχείρησε να διαφύγει.
  • Αρχές Απριλίου,η 28χρονη Κωνσταντίνα δολοφονήθηκε μαζί με τον αδελφό της από τον πρώην σύζυγο της στο οικογενειακό σπίτι της στη Μακρυνίτσα.
  • Στις 11 Μαΐου η 20χρονη Καρολάιν χάνει τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
  • Στις 3 Ιουνίου η 64χρονη Ελένη θα δολοφονηθεί έξω από το σπίτι της, με τον εν διαστάσει σύζυγο της να την πυροβολεί εξ επαφής.
  • Στις 16 Ιουλίου 26χρονη Γαρυφαλλιά που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο φίλο της κατά τις διακοπές τους στη Φολέγανδρο.
  • Στις 30 Ιουλίου μια 31χρονη γυναίκα από τη Δάφνη, βρέθηκε σε λίμνη αίματος, έχοντας μαχαιρωθεί από το σύζυγό της.

«Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας πρέπει να στηριχτεί περισσότερο από ποτέ σήμερα ο θεσμός της οικογένειας» σημειώνει ο εγκληματολόγος, Άγγελος Τσιγκρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments