Lifestyle

Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Άντζελα Γκερέκου: Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Άντζελα Γκερέκου: Στις 2 Αυγούστου θα γιόρταζε την επέτειο του γάμου της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Στις 21 Ιουλίου η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλο. Και αυτό όταν στις 2 Αυγούστου θα είχαν την επέτειο του γάμου τους. Φέτος δεν πρόλαβαν να τη γιορτάσουν.

Άντζελα Γκερέκου: Οι φωτογραφίες που ανέβασε για την επέτειο του γάμου

Για να τιμήσει την επέτειό τους, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους προσθέτοντας απλά την ημερομηνία που ένωσαν τις ζωές τους.

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση για τα γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου

Μια εβδομάδα ακριβώς, μετά το χαμό του πολυαγαπημένου της συζύγου, Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου, θέλησε να τον τιμήσει με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε βαθύ πένθος, και κάτω από συγκινητικό κλίμα, τόσο η Άντζελα όσο και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, οι δύο γυναίκες της ζωής του, θυμούνται τον Τόλη, και τον τιμούν ανήμερα των γενεθλίων του (26/07).

Η σύζυγος του αξέχαστου ερμηνευτή χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, γράφοντας στη λεζάντα «26 Ιουλίου», την ημερομηνία γέννησης δηλαδή του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς εάν ζούσε θα είχε τα γενέθλιά του.

Άντζελα Γκερέκου: Οι διευκρινίσεις για τη κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

«Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του. Άντζελα Γκερέκου

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Όπως είναι γνωστό, η ηθοποιός είναι σε τέτοια κακή ψυχολογική κατάσταση και σταματά για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της. Και ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός για τα γυρίσματα που έχει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments