Ελλάδα

Φωτιές: Κανονικά η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα

Φωτιές: Κανονικά η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα
Φωτιές: Από χθες το μεσημέρι είχε διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου, λόγω φωτιάς στην περιοχή της Αρκαδίας.

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο νέο αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα. Νωρίτερα, είχε αποκατασταθεί και η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας που είχε κλείσει για τις φωτιές στην Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες το μεσημέρι είχε διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου, λόγω φωτιάς στην περιοχή της Αρκαδίας. Φωτιές

Φωτιές στην Αττική: Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας

Την Πέμπτη η Εθνική Οδός είχε κλείσει λόγω της φωτιάς της Βαρυμπόμπης, ενώ μετέπειτα τις βραδινές ώρες η φωτιά πέρασε στο άλλο ρεύμα προς Άγιο Στέφανο.

Νωρίτερα σήμερα Σάββατο, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας που είχε διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της πυρκαγιάς.

Φωτιές

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων πλέον από το ύψος του κόμβου των Οινοφύτων έως τη γέφυρα Καλυφτάκη διεξάγεται κανονικά.

Υπενθυμίζεται πως η κεντρική αρτηρία που συνδέει την πρωτεύουσα με τη Βόρεια Ελλάδα είχε κλείσει λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Φωτιά στην Αττική: Νέα αναζωπύρωση σημειώθηκε λίγο μετά τη 13.00 στο μέτωπο της Πάρνηθας.

Νέα αναζωπύρωση για την φωτιά στην Αττική στο μέτωπο της Πάρνηθας. Η αναζωπύρωση σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 στο ορεινό σημείο  της Πάρνηθας σε μία περιοχή που οροθετείται ανάμεσα σε Κρυονέρι και Θρακομακεδόνες. Σε ύφεση είναι το μέτωπο στην Μαλακάσα. Φωτιές

«Την τελευταία ώρα δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο μέτωπο, αυτή τη στιγμή εδώ που βρισκόμαστε έντονος καπνός», είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Πέππας. Όπως είπε επίσης στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος φορέα διαχείρισης της Πάρνηθας, πρόκειται για αναζωπύρωση η οποία ξέσπασε περίπου στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά της Τρίτης. Όπως είπε ο ίδιος, στο σημείο επιχειρούν και εναέριες δυνάμεις για τον περιορισμό του.

Αναζωπύρωση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Νέα αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Λίγο πιο κάτω από την Αγία Τριάδα στη Λίμνη Μπελέτση, οι πυροσβέστες επιχειρούν μέσα στο δάσος, ενώ ρίψεις νερού κάνουν και εναέρια μέσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments