Ελλάδα

Πέθανε ο Γιώργος Θεοδωρίδης

Πέθανε ο Γιώργος Θεοδωρίδης
Γιώργος Θεοδωρίδης: Την τελευταία του πνοή άφησε ο 40χρονος που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες με κορωνοϊό.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 40 ετών από τον κορωνοϊό, ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 7 Αυγούστου, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Αμύνταιο του νομού Φλώρινας.

Την Παρασκευή έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Μίχαλος από ανακοπή καρδιάς. Πριν από λίγο καιρό είχε πεθάνει και μεγάλος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος. 

Πιο συγκεκριμένα, ο λυράρης ήταν μόλις 40 ετών, ενώ τις τελευταίες 57 μέρες νοσηλευόταν στην εντατική του Νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» Θεσσαλονίκης λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό. Οι θεράποντες γιατροί του στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου μεταφέρθηκε, αποφάσισαν να τον χειρουργήσουν στον πνεύμονα για να τον σώσουν. Έγινε μεγάλη κινητοποίηση γιατί απαιτούνταν αρκετές φιάλες αίμα. Η χειρουργική επέμβαση έγινε κανονικά ωστόσο δεν άντεξε και σήμερα πέθανε.

Τα μηνύματα φίλων και συναδέλφων

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη φίλους και συναδέλφους που αν και γνώριζαν ότι ο Γιώργος έδινε σκληρή μάχη κατά του κορονοϊού, δεν πίστευαν πως θα νικηθεί. «Τα λόγια είναι φτωχά, θλίψη και μόνο θλίψη στο άκουσμα της απώλειας ενός δικού μας παιδιού. Καλό παράδεισο Γιώργο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου», αναφέρεται σε ανάρτηση της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου. Ο Γιώργος Πουλαντσακλής που είχε συνεργαστεί με τον άτυχο Γιώργο Θεοδωρίδη, έγραψε πως «Τα λόγια πολύ φτωχά… Γιώργο… Κρίμα, κρίμα… Καλό παράδεισο φίλε μου…»

«Γιατί ρε φίλε… Πες μου γιατί… Γιατί μας το ‘κανες αυτό… Πού πέταξες να πας ρε Γιώργο… Πού; Την τελευταία φορά που σε είδα μου είπες “Να βλέπεις κωμικά βίντεο να ανεβαίνει η ψυχολογία σου με όλα αυτά γύρω μας όλοι έχουμε επηρεαστεί. ” Αυτός ήσουν. Ένας άνθρωπος που γέμιζε πάντα τους άλλους θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Πού πας ρε Γιώργο…; Τι μάχη έδωσες ρε Γιώργο και φεύγεις…», έγραψε η τραγουδίστρια Μελίνα Χατζηκαμάνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments