Αθλητισμός

Μέσι Παρί: Η φανέλα του Μέσι στην ομάδα

Μέσι Παρί: Η φανέλα του Μέσι στην ομάδα
Μέσι Παρί: Μία φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου απεικονίζει την εμφάνιση και το νούμερο που θα πάρει ο Αργεντινός στο Παρίσι.

Κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ήδη ο προπονητής της ομάδας είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την άμεση μεταγραφή του Αργεντίνου.

Μετά και την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το μεσημέρι της Κυριακής, τίποτα δεν θα κρατάει τον Αργεντινό στη Βαρκελώνη. Ήδη, έχουν αρχίσει οι υποθέσεις για το νούμερο που θα πάρει ο Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και πως θα συνεργαστεί με τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Η απάντηση δόθηκε από το Twitter

Πάνω στο ερώτημα αυτό, η απάντηση ίσως να δοθεί λίγο πρόωρα, αφού έχει «διαρρεύσει» και κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μία φωτογραφία ενός Καταριανού με τη φανέλα που θα δοθεί στον 34χρονο επιθετικό.

Στην Γαλλία οι δικηγόροι του Μέσι

Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεζ Ζερμέν θεωρείται δεδομένη και οι δικηγόροι του 34χρονου σούπερ σταρ ταξίδεψαν στη Γαλλία, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal. Αυτό ισχυρίζεται η εφημερίδα της Αργεντινής, η “Ole”, που αναφέρει πως απομένουν τα τυπικά για να μπουν οι υπογραφές.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά πάρει το δρόμο τους, με τον πατέρα του Μέσι, Χόρχε, να τρέχει το ζήτημα, ενώ από πλευράς των Παριζιάνων. στις διαπραγματεύσεις συμμετέχουν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο αλλά και ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ – Κελαϊφί.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο, ωστόσο δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί οι ετήσεις απολαβές του “Pulga”, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα υπάρξει κάποιο πριμ υπογραφής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments