Αθλητισμός

Ποτσετίνο: Ο Μέσι είναι ένας από τους στόχους μας

Ποτσετίνο: Ο Μέσι είναι ένας από τους στόχους μας
Ποτσετίνο: O προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Λιονέλ Μέσι.

Μετά την οριστική αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί στόχο για πολλές ομάδες που μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά. Από την άλλη, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο της Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για το καυτό θέμα αναφορικά με τον επόμενο σταθμό του Μέσι, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για το ενδιαφέρον των Παριζιάνων. Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά ο αργεντίνος ποδοσφαιριστής είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με την ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

“Βλέπουμε και αναλύουμε όλες τις πιθανότητες στην αγορά και ο Μέσι είναι μία από αυτές”

Ο συμπατριώτης του Μέσι, ανέφερε για το ζήτημα στην συνέντευξη τύπου: «Γνωρίζουμε τι συνέβη χθες (05/08) με τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς πρωταθλήματος με την Τρουά. Ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί και ο Λεονάρντο δουλεύουν για την ενίσχυση του ρόστερ. Aν έρθει ο Μέσι στην ομάδα αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Μπαπέ. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Μέσι στο τηλέφωνο πάντως. Βλέπουμε και αναλύουμε όλες τις πιθανότητες στην αγορά και ο Μέσι είναι μία από αυτές. Αν υπάρχει κάποια εξέλιξη, θα την επικοινωνήσουμε σύντομα».

Το μεγάλο όπλο των Παριζιάνων δεν είναι μόνο η οικονομική ευχέρεια που διαθέτουν, αλλά και η παρουσία του Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να έχει αναλάβει ήδη το ρόλο να «ψήσει» τον Μέσι να έρθει στην Παρί και να γίνουν ξανά συμπαίκτες, μετά την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα.

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα

«Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments