Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η χειρότερη κατάδυση στην ιστορία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η χειρότερη κατάδυση στην ιστορία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Καναδή αθλήτρια των καταδύσεων Πάμελα Βάρε σημείωσε 0,0 στα 3 μέτρα γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Καναδή αθλήτρια των καταδύσεων Πάμελα Βάρε σημείωσε 0,0 στα 3 μέτρα γυναικών.

Στο τελευταίο της άλμα σε μια προσπάθεια να προκριθεί στον τελικό, δεν ολοκλήρωσε την άσκησή της με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με 0,0 από τους κριτές!

Η ίδια σχολιάζοντας την κακή της στιγμή ανέφερε:

«Θα μπορούσε να έχει συμβεί σε οποιονδήποτε, αλλά συνέβη σε μένα τη λάθος στιγμή. Αλλά είμαι περήφανη γιατί έχω κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να φτάσω εκεί που είμαι και είμαι άνθρωπος, μου επιτρέπεται να κάνω λάθη.

Ελπίζω ότι θα συνηθίσετε να με έχετε δίπλα μου γιατί δεν πάω πουθενά, δεν τα παρατάω. Αυτός ο ανταγωνισμός δεν με καθορίζει και δεν θα τον αφήσω να με νικήσει.»

Δείτε την εν λόγω προσπάθεια:

 Εθνική Πόλο – Ολυμπιακοί Αγώνες: Άλλη μία σπουδαία εμφάνιση.

Στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία η Εθνική πόλο των ανδρών. Η γαλανόλευκη επικράτησε ξανά κόντρα στους Ούγγρους μέσα σε λίγες ημέρες και προκρίθηκε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι προσπάθεις των δύο αθλητριών

Κυνήγησε τα όριά της μέχρι τέλους, έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να τα καταφέρει, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει τα 4μ85 και τα 4μ90, με αποτέλεσμα να κρατήσει ως κορυφαία δική της προσπάθεια τα 4μ80 και να τερματίσει στην τέταρτη θέση του τελικού στο επί κοντώ. Από την πλευρά της, η Νικόλ Κυριακοπούλου τερμάτισε στην όγδοη θέση με καλύτερο άλμα στα 4μ50.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments