Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αίτημα αποφυλάκισης
Πέτρος Φιλιππίδης: Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στις Φυλακές Τρίπολης, ενώ πρόσφατα τον επισκέφτηκε η σύζυγος του.

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πριν από λίγες μέρες, συναντήθηκε με την Ελπίδα Νίνου, στις Φυλακές Τρίπολής. Το κλίμα μεταξύ του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο μετά την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού και την μεταφορά του στις φυλακές.

Σε γενικές γραμμές ο γνωστός ηθοποιός είναι ακόμα σοκαρισμένος από την απόφαση για προφυλάκιση. Μάλιστα εμφανιζόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο ηθοποιός έχει δώσει εντολή εδώ και λίγα 24ωρα στους νομικούς παραστάτες του να καταθέσουν αίτημα για την αποφυλάκισή του μέχρι να δικαστεί. Πέτρος Φιλιππίδης

Το αίτημα αποφυλάκισης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σχεδιάζει να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για κατ’ οίκον περιορισμό. Ο προφυλάκισμένος ηθοποιός θα αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ζητώντας να τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωεντοπισμού.

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι γνωστό ως «βραχιολάκι». Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι διατεθειμένος να το φορέσει και, μάλιστα, με δικά του έξοδα. Ωστόσο κάτι τέτοιο παραμένει αμφίβολο. Νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο ηθοποιός να καταφέρει να αποφυλακιστεί όπως ζητάει. Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται είναι βαρύτατα.

Επεισόδιο στις φυλακές με την σύζυγο του

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε να αγγίξει την σύζυγο του, όμως οι φύλακες το απαγόρεψαν. Ο λόγος είναι ότι στις φυλακές οι κρατούμενοι δεν επιτρέπεται να αγγίζουν τους επισκέπτες.

Έτσι ο ηθοποιός αντέδρασε έντονα επειδή δεν τον άφηναν να αγγίξει τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο. Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν άφηνε την Ελπίδα Νίνου να φύγει και ο σωφρονιστικός υπάλληλος ενημέρωσε πως έπρεπε ν΄αποχωρήσει.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκαριστική η εικόνα του στις φυλακές

Την ώρα που ακόμα μία καταγγελία σε βάρος του – η οποία έκανε μερικές ώρες πριν την εμφάνισή της – μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ο πάλαι ποτέ ισχυρός θεατράνθρωπος φέρεται σύμφωνα με μαρτυρίες σωφρονιστικών υπαλλήλων να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, αρνούμενος να προαυλιστεί ακόμα και να μιλήσει σε άλλους.

Πιο συγκεκριμένα, δεν μιλά ούτε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, παρά μόνο διαβάζει ένα βιβλίο που του δόθηκε και ψελλίζει ακαταλαβίστικες φράσεις. Πρόκειται σίγουρα για μη αναμενόμενη συμπεριφορά, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτή δεν κρίνεται από τους αρμοδίους ως «ανησυχητική».

Πέτρος Φιλιππίδης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments