Ελλάδα

Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων

Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων
Τουρισμός για όλους: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους του υπουργείου Τουρισμού.

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους του υπουργείου Τουρισμού. Οι πίνακες περιλαμβάνουν τους δικαιούχους/ωφελουμένους. Για να δείτε αν την αίτησή σας μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα https://www.tourism4all.gov.gr/ με τους κωδικούς TAXISnet. Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν τον τόπο προορισμού τους και το κατάλυμα όπου θέλουν να εξαργυρώσουν το voucher.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Τι είναι το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 100 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές!

Ποιες οι δυνατότητες που παρέχει το Πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση της διαμονής και, κατά περίπτωση, της χρήσης λοιπών τουριστικών υπηρεσιών (μεταφορά, ξενάγηση σε μουσείο, καταδύσεις κ.ο.κ.) μέσω της χορήγησης ειδικών κουπονιών (vouchers) στους δικαιούχους που επιλέγονται.

Αναλυτικότερα, οι δυνατότητες που παρέχονται από φέτος μέσω του Προγράμματος έχουν ως εξής:

Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ VOUCHERS ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Όλοι οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν διαμονή 2 ή 3 ή 4 ημερών επιδοτούμενη έως και 100% στα καταλύματα ως εξής:

  • 1. 2 ή 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή
  • 2. 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ Επιδότηση 80% με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο Επιδότηση 100% για ΑΜΕΑ με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο

Β. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ VOUCHERS TOYΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν σε τουριστικό γραφείο – πάροχο για τη δημιουργία τουριστικού πακέτου, με συνδυασμό δύο ή και περισσότερων τουριστικών υπηρεσιών. Επιδοτείται έως και το πενήντα τοις εκατό (50%) ή εξήντα τοις εκατό (60%) για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, του τουριστικού πακέτου που προσφέρει ο πάροχος/τουριστικό γραφείο, με ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) τα εκατόν είκοσι ευρώ (120€).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments