Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Είναι και επίσημα παίκτης της Παρί

Λιονέλ Μέσι: Είναι και επίσημα παίκτης της Παρί
Λιονέλ Μέσι: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη μεταγραφή.

Το ιστορικό «μπαμ» ολοκληρώθηκε και ο Αργεντινός μύθος του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, είναι και τυπικά παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Λιονέλ Μέσι: Και επίσημα παίκτης της Παρί

Μια από τις κορυφαίες μεταγραφές ever ολοκλήρωσε η PSG και μάλιστα χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ. Το club του Παρισιού ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό ένα video στο οποίο δεν λέγεται ποιος παίκτης αποκτήθηκε, όμως δεν είναι πολλοί εκείνοι που έχουν 6 Χρυσές Μπάλες. ‘New diamond’ λοιπόν στο Parc des Princes με τον μύθο του αθλήματος, Λιονέλ Μέσι, να υπογράφει και να ξεκινά ένα καινούριο κεφάλαιο στην αδιανόητη καριέρα του.

Ο 34χρονος, που δεν θα πάρει τη φανέλα με το 10, έφτασε νωρίτερα μέσα στην ημέρα σε συμφωνία με την Παρί, η οποία του έδωσε συμβόλαιο μέχρι το 2023 με option ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο αριστεροπόδαρος μάγος θα έχει ετήσιες απολαβές 35 εκατ. ευρώ.

Λιονέλ Μέσι: Αφήνει τη Μπαρτσελόνα μετά από 17 χρόνια

Ο Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα παίρνουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια μαζί, αφού οι Καταλανοί ενημέρωσαν επίσημα πως δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Αργεντινό σταρ, παρά την αρχική αισιοδοξία ότι θα παραμείνει στην Βαρκελώνη.

«Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga. Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο», ανέφερε ανακοίνωση του συλλόγου. Χάρη στις επιδόσεις του, ο Μέσι αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα από το περιοδικό World Soccer και καλύτερος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία 20 χρόνια από την ΟΥΕΦΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments