Αθλητισμός

Μέσι: Νέα πρόταση από Μπαρτσελόνα

Μέσι: Νέα πρόταση από Μπαρτσελόνα
Μέσι: Νέα πρόταση προς τον Αργεντίνο σταρ κατέθεσε η ομάδα της Καταλονίας. Ύστατη προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να κρατήσει το αστέρι της στην Βαρκελώνη.
Νέα πρόταση κατέθεσε η Μπαρτσελόνα στον Λιονέλ Μέσι. Η ομάδα της Καταλονίας δεν εγκαταλείπει την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία κάνει μία ύστατη προσπάθεια για να τον κρατήσει. Στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμαίν, η μεταγραφή θεωρείται τελειωμένη υπόθεση. Σημειώνουμε πως σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές και η Τσέλσι έχει πλέον μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του Αργεντίνου σταρ.

Μέσι: Το μεταγραφικό παζάρι

Ο Αργεντινός σταρ βρίσκεται στην Ίμπιζα όπου σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Παρί, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία. Αλλά η Μπαρτσελόνα κάνει μία τελική προσπάθεια για να αλλάξει τα δεδομένα και να κρατήσει τον Μέσι.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μιγκέλ Μπλάθκεθ, η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει νέα πρόταση στον Λιονέλ Μέσι και οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις, την στιγμή που στο Παρίσι θεωρούν «τελειωμένο» το θέμα. Όπως αναφέρει ο Ισπανός ρεπόρτερ, τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει με την Μπαρτσελόνα να προσπαθεί για την… ολική ανατροπή.

Μπαίνει δυνατά και η Τσέλσι στο παιχνίδι

Όπως προκύπτει από αξιόπιστες πηγές, οι Μπλε δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα επειδή έδωσαν 115 εκατ. ευρώ για τον Λουκάκου και έχουν μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι για να πάρουν και τον Μέσι. Παρά το γεγονός ότι ο αριστεροπόδαρος μάγος έχει προφορική συμφωνία με την Παρί, η Τσέλσι τού έχει καταθέσει πολύ συγκεκριμένη πρόταση και το λιγότερο, βρίσκεται στην κούρσα για την απόκτησή του.

Μέσι: Συγκίνηση στην τελευταία συνέντευξη τύπου στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα και στην συνέντευξη τύπου δυσκολεύτηκε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ξεσπώντας σε κλάματα. Πριν καν ξεκινήσει την αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε σε λυγμούς, όπως και όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα Τύπου και παρακολουθούσαν για τελευταία φορά από κοντά τον Αργεντινό αστέρα στην Μπαρτσελόνα.

Χώρισαν οι δρόμοι με τη Μπαρτσελόνα μετά από 17 χρόνια

Ο Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα παίρνουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια μαζί, αφού οι Καταλανοί ενημέρωσαν επίσημα πως δεν επιτεύχθηκε συμφωνία με τον Αργεντινό σταρ, παρά την αρχική αισιοδοξία ότι θα παραμείνει στην Βαρκελώνη.

«Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments