Lifestyle

Georgina Gentle: Το πληθωρικό μοντέλο ανάβει φωτιές

Georgina Gentle: Το πληθωρικό μοντέλο ανάβει φωτιές
Georgina Gentle: Το μοντέλο από την Αυστραλία ξέρει να προκαλεί τα αντρικά βλέμματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Αν η πρόκληση είχε πρόσωπο, σίγουρα εκείνο της Georgina Gentle θα ήταν ένα από αυτό που θα φιγούραραν δίπλα. Το μοντέλο με τις πληθωρικές καμπύλες και το πλούσιο μπούστο, δε σταματά να ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram «καυτές» φωτογραφίες της, κάνοντας το ανδρικό κοινό να παραμιλά. Φαίνεται πως η Georgina Gentle έχει βρει τον τρόπο να προκαλεί και να τραβά πάνω της τα βλέμματα, αφού σε όλες τις αναρτήσεις της φροντίζει να αναδεικνύει τα πληθωρικά προσόντα της. Georgina Gentle

Κατάγεται από την μακρινή Αυστραλία και ξέρει να προκαλεί τα αντρικά βλέμματα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Για όσους δεν τη γνωρίζουν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι μοντέλο και αστέρι του Instagram, γνωστή για τις πόζες της με μπικίνι, σε τοποθεσίες που κυμαίνονται από παραλίες μέχρι δωμάτια ξενοδοχείων. Πριν αποκτήσει φήμη ήταν απλά μια όμορφη κοπέλα που άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram της τον Οκτώβριο του 2015, και από τότε ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία.

Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στην Μελβούρνη και στην ηλικία των 21 μετακόμισε στο Λος Άντζελες προκειμένου να ασχοληθεί με τον χώρο της σόουμπιζ και το μόντελιγκ. Ένας από τους λόγους που έγινε γνωστή, ήταν το Instagram, καθώς της εξασφάλισε αρκετές συνεργασίες με γνωστά πρακτορεία μοντέλων. Όπως θα δείτε και παρακάτω, το σέξι μοντέλο έχει αδυναμία στα μικροσκοπικά μπικίνι και εσώρουχα, τα οποία αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας τους ακόλουθους της να αναστενάζουν σε κάθε της ανάρτηση.

Georgina Gentle: Δείτε φωτογραφίες της

Georgina Gentle
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments